VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Medicinändringar

Neurologen ringde som utlovat. Vi minskar diacomiten på morgonen med förhoppning att agressionerna ska avta. Det borde visa sig inom några få dagar och vi börjar direkt imorgon.

Vi hoppas att vi kan göra det utan att anfallen blir längre och fler. Anfallsbilden ser väldigt bra ut just nu, 3-4st kramper per barn och månad och inga status epilepticus. Snittlängd är 15 minuter och en dos akutmedicin brukar räcka för att häva krampen.

Håller sig anfallen borta även efter vi sänkt diacomit tar vi bort frisium på morgonen med förhoppning att de ska sluta vara dåsiga under dagen. Det här kan vi göra utan att ha kontakt med neuroped. Skönt att de litar på oss och vår bedömning.

Neurlog T.S är sund. Anfallen är farliga och rent anfallsmässigt är barnen korrekt medicinerade. Inge sjukhus sen maj och inga status sen i somras då vi satte in diacomit men det ska finnas livskvalité också. Barnen ska orka leka och ha kul. De har inte mått bra den senaste tiden. Jag hoppas verkligen vi kan sänka utan att det ska börja krampas stup i kvarten nu. Gissar att vi börjar det nya året ostabilt men att det kanske stabiliserats till förskolestarten 7 januari i bästa fall.

 

image

Farfar, Mikaela och Robert var populärt besök. Nova däcka ganska omgående men Saga använde sin sista energi till max. Fnissade och tokade sig och slet ut ”Kela” 😀


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna