VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Till er som envisades med att tycka synd om oss när vi fick tvillingar

Ni var inte så många, ni som tyckte synd om oss men ni fanns och ni var inte tysta varken under graviditet eller när de blivit födda.

Igår var jag ensam med Nova och jag kan bara konstatera DET ÄR MYCKET LÄTTARE ATT HA TVÅ BARN!!!!! De leker TILLSAMMANS, skrattar, läser böcker, kramas, tittar film och kör varandra i gå-vagnen etc etc.

Igår fick JAG leka MASSOR och även om det både är kul och mysigt är det otroligt bekvämt att ha två barn som kan roa varandra!!

 

 

Däremot värdesätter jag verkligen de stunder jag får ensam med ett av mina barn. Vi är dåliga på det, jag och Andreas men när det blir så blir det väldigt bra.

Nova gick runt och ropade ”Beaaa, Beaaa, Beaaa” några gånger och det kom några frågande ”pappa” men hon verkade mest njuta av att ha mamma för sig själv. Ingen tvekan om saken däremot att våra barn helst vill ha mycket folk runt sig. De är allra gladast och lättast att ha o göra med när vi har folk över, både barn och vuxna.

I helgen kom familjen Sundin och det var så mysigt, Saga & Nova var så lyckliga. Kändes lite som uttrycket ”alla barn är allas barn”. Det är kärlek 🙂

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna