VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kramper.

Igår när jag skulle äta min frukost började jag skriva ett gnällinlägg. Det handlade om hur jobbigt det är att inte få sova p.g.a. kramp och misstanke om kramp och så handlade det om pressen att åka och jobba med vetsakpen om att det till 99% kommer ett samtal under dagen om att någon av barnen krampar. Jag hatar sådana jobbdagar. Mitt i mitt skrivande och innan frukosten var avslutat kom Andreas uppvinglandes. Han ville ha mig hemma och han trodde att Nova var på gång in i sin andra kramp. Feberyrande och rörde sig så som hon gör innan. Jag tog henne, fyllde på med alvedon och stesolid och direkt efter kom krampen så blev en epistatus med :/
Jag åkte in eftersom jag var klädd. De brukar vilia lägga in tjejerna när de krampat två gånger tätt. Inte denna gång. Det blev ett märkligt bemötande på akuten. Tror det varit en rörig natt. Dessutomm varken sköterskor eller läkare som vi träffat tidigare. Jag ska inte göra ngt långt utlägg om brister men vi kan väl säga som så att det inte var några stjärnor som jobbade igår morse. Plus iaf till vår neurolog som svarade och diskuterade Novas kramper och mående eftersom läkare på plats var lite…nojig.

Kramperna var väntade. Vaccinet har väl helt enkelt kickat igång nu. Det var skönt att vi slapp kramper i lördags när vi träffade familjerna vi fått kontakt med i samband med tjejernas sjukdom. Är också väldigt glad över att det inte kom tidigare på söndagen eftersom vi var iväg och firande Adams 3års dag. Inte så han ska behöva minnas sin födelsedag! Vi såg tendenser redan under dagen på söndagen och var nära att stanna hemma med Nova men vågade åka sen ändå.

Vi har sett på Saga med och hon har feber men inget har hänt hittils. Kanske klarar hon sig. Verkar som Nova är känsligare just nu mot Saga. Båda tjejerna går på alvedon/ipren och stesolid. Känns sådär men det är bättre än kramper och de mediciner de får i samband med kramperna.
Imorgon är det iaf planerat att jag ska jobba igen och förhoppningsvis kan jag smita iväg redan innan sex och köra min morgonträning. Jag är inne på vecka tre och det är inte ens nära att få kallas vana än så gäller att komma iväg så här i början så det blir en självklarhet. Känns jätteskönt att få röra på sig och slippa tänka. Även om jag jobbar och får komma ifrån på så vis är det något annat att ha egentid/fritid där det inte finns några måsten och jag kan lyssna på musik, poddar eller förhoppningsis vissa mornar prata med min bror 😉

Kram på er alla!!

 

 


Kommentarer


  1. Camilla 2012/01/24 on 16:38 Svara

    Usch lät inte kul men hoppas det lugnar sig nu och att Saga iaf klarar sig från kramp nu. Krya på er. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna