VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Galna i kläder!

DENNA BLOGG ÄR FLYTTAD.

Tack för att du ”tittar in” på min blogg, men den är nu flyttad till en annan adress. Välkommen till ewasverklighet.se !!

God morgon solstrålar!

Det snöar utanför och jag börjar bli lite smått oroad över vårens ankomst. Hur ljust och vackert det än är med snö så får det gärna börja smälta bort och lite varmare vindar får hitta hit. Själv har jag i alla fall hittat våren i sinnet och letat efter lite inspiration i klädväg.

Åkte efter jobbet med skatterna för att shoppa lite vårkläder på Lindex igår, just nu har de ett erbjudande köp tre plagg och betala för två, perfekt! Skatterna fick själv välja sina kläder och vi hittade massa fint. Jag gillar Lindex för att dom har bra baskläder som passar bra till skolan. Jag älskar ju kläder och faller oftast för det dyra, tyvärr, men blandar också mycket från Lindex och HM. Jackor och skor däremot brukar jag oftast köpa lite dyrare till barnen för jag tycker de har bättre kvalité. 🙂 Mina skatter älskar ju kläder, precis som deras mamma så att åka för att shoppa är ju hur roligt som helst 😉

 

Stackars T, som har 3 klädtokiga tjejer 😉

Lite glass måste man alltid ha 🙂

Och gårdagens mamma i nya koftan från Odd Molly. Älskar dessa pastell färger!

Förresten!

Happy Fredag!

/E

 


Kommentarer


  1. Louise mars 22, 2013 on 15:07 Svara

    Åh vilken fin kofta ! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna