VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skyll dig själv-du är gravid!

Ja när man blir gravid så förvandlas kroppen till en klumpig sak som tappar all kontroll! Hur svårt ska det vara att pricka munnen när du dricker vatten? Hur svårt kan det vara att äta en apelsin utan att lyckas få juicen UPP på armen?? Allt du tar i ramlar ner på golvet, inte bara en gång utan minst två helst tre gånger.

Det har sina fördelar att bära på en bebis men VARFÖR i hela friden ska man behöva bli en klumpeduns?!

Ja som ni kanske anar så är jag lite less på mig själv och mina klumpiga tilltag! Skulle äta en apelsin nyss och på nåt vis så sprutar det ut saft, vilket inte är så konstigt i och för sig, det är ju inte så ovanligt. Men nu sprutar det upp på min arm och axel! Bara för att jag har en vit tröja dessutom. Det kunde ju ha kommit på nedre delen av armen som ändå är bar, men nej då.. Så nu får jag sitta och skämmas med apelsinfläckar på armen.

Hade i alla fall en mycket trevlig kväll med Johanna igår. Alltid lika gott att äta på Vapiano. Deras pasta är ju så god! Det var ett tag sen vi sågs så vi babblade på och hade så trevligt. Jag fick även en stor fin bukett tulpaner och en vacker sjal från Lilly of Sweden som jag tog på mig direkt. Tack sötnos!

Idag kommer mamma ner!! Jag längtar! Är en månad sen vi sågs och det räcker, mycket längre än så får det inte gå. Så vi ska ha en myshelg tillsammans mamma, Hugo och jag. Andreas jobbar. Får väl se vad vi hittar på, ingenting bestämt ännu.


Kommentarer


  1. Anna Z 1 mars, 2013 on 20:14 Svara

    Jag är totalt ogravid och är ändå klumpig och klantig. Hoppas verkligen inte att det skulle bli värre om jag blev gravid. 8 av 10 gånger när jag borstar tänderna på mornarna så kladdar jag tandkräm på tröjan. Tur jag har jobbarkläder, annars hade nog mina jobbarkompisar skämts för mig, haha!

    Kram!

  2. citymom 12 mars, 2013 on 10:56 Svara

    Hihihi å kommer ihåg hur fumlig man var =)
    Men det hör ju till och du kommer att sakna det sen =) Det gör jag jag saknar allt det där även om man blev tokig på sig själv så är det en upplevelse som bara VI får uppleva =)
    Plus att det finns inget vackrare än en gravid kvinna.
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna