Kom ihåg mig

Tårta

Nationaldagen är snart över och imorn väntar jobb igen. Ganska skönt med en ledig dag så här mitt i veckan. Snart fredag och helg. :-) Ska ju dessutom till sjukgymnasten imorgon vilket ska bli väldigt intressant.

Efter en dag med minimalt matintag men en tårtbit ett par timmar innan sovdags trodde jag att Hugo skulle vara uppe längre än vanligt. Men 19.00 lämnade han dessutom halva flaskan med välling och gick in till sängen. 19.08 var jag ute därifrån! Vad hände?? Återstår väl en spännande natt då istället..

Jag väntar på säsongsavslutningen på Grey´s, kommer inte bli en bra sådan av reklamen att döma! Usch, tårar framför tvn idag med! Vad tyckte ni om DH igår då? Sista avsnittet.. Jag tyckte det var bra, ett värdigt slut! Haha!!

Tårtan! Hugo hjälpte till med sista piffet!Kommentarer
2 Kommentarer till “Tårta”
  1. citymom skriver:

    Gud så gott med en riktig sommar tårta =)
    Hoppas att ni får en ro fylld natt ändå =)
    Kram!

  2. Inget bra säsongsavslutningsavsnitt av Grey´s!!! Mycket tårar……

    Får du några bra tips från sjukgymnasten får du jätte gärna dela med dig! Kram

Lämna en kommentar

annonser