Den här veckan blev väldigt intressant när det gäller #budgetkollen. Det var riktigt bra priser på främst MatDax, men även i andra butiker, så jag köpte bland annat på mig 16 paket färsk svensk kycklingfärs (13 st ligger i frysen). Zacharias fyllde 18 år så vi hade fest i helgen, vilket såklart trissade upp kostnaderna. Med tanke på både kalas och fylld frys, så landade jag på 2516:-. Då är det massor med gottis inräknat i detta, även hygien i vanlig ordning. Jag är ganska nöjd med veckans inhandling.
Maten denna vecka:
- Gräddig pyttipanna med stekta ägg och inlagda rödbetor.
- Currykryddad schnitzel, kebabsås, ugnsbakad potatis/potatismos, grönsaker, lök.
- Gräddig pastasås med fläsk och lök
- Nudelwok med fläsk, grönsaker och lök med kokosmjölk
- Lasagne och sallad.
- Fläskytterfilé med lök och vitlök i gorgonzolasås med kokt ris och färska grönsaker.
- Köttbullar i gräddig brunsås med pasta och färska grönsaker.
- Fläskytterfilé med lök och grönsaker, ris och currysås.
- Teriyakimarinerad rostbiff, marinerade kycklingben, nudelsallad med stark dressing, koreansk gurksallad, grönsallad, potatisklyftor, tzatziki, hummus.