I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

6 reaktioner på ”Veckans potentiella inköp

  1. Har du inga bilder på dig som inte är sönder redigerade vid ditt ansikte? Ser helt suddigt ut.
    Tråkigigare blogg får man leta efter

    1. Haha, men ursäkta? Brukar inte ta selfies och om du följer bloggen så är det bilder på mina barn, maten jag lagar och annat som vi hittar på – än en massa selfies på mig. Bloggar med bara selfies är ju astråkiga. Och ännu mer tråkig är ju du som känner ett sånt MÅSTE (läs: skitnödig rädsla) att fejka ditt namn och mejladress – men tack för ip-adressen! Ser att du gång på gång efter klockan 15, varit inne på just DETTA inlägg, fram till och med ungefär klockan 18. Känns lite maniskt eller är du besatt kanske? 18:32 för att vara exakt. Och du sitter från din ajfååån dessutom, hehe.

      Menar, du var ju ändå inne på ”kontakt” också. Då kunde du lika gärna ha skickat mig ett mejl från din riktiga mejladress och klagat ordentligt. Dessutom på de två sidorna bakåt som du gick i bloggen, plus ”kontakt” och ”om mig”, finns inte en enda selfie med, hahaha. Just för att det här inte är någon selfie- eller modeblogg.

      Det här att kommentera anonymt är så 2009. Tyvärr så var du inte så värst anonym ändå, ”fia.eu”. Ta å spruta lite läppar istället.

      1. Nej förljer tyvärr inte bloggen tycker den knte är intressant men var tvungen att skriva en kommentar när jag såg dina bilder. Väldigt redigerade. Tycker ska man verkligen redigera så pass myxlet att hela ansiktet blir suddigt? Vet att det finns bra redigerings appar 2017 men sen finns det en fin linje mellan verklighet och sönder redigerad så man blir suddig i ansiktet.
        Visste inte att du skulle ta åt dig och skriva en bok det va bara en fråga. Jag va inne för att se om du skulle ta bort min kommentar. Du borde tacka mig nu fick din ”blogg” lite fler visningar. Vi får la tacka att det inte är en selfie blogg oavsett så är bloggen tråkig. Man får väl tycka som man vill 2017.
        Jag heter Fia jag känner knte att jag behöver ange min mail adress till dig känner knte dig. Har man ”blogg” oavsett tråkig eller inte så ska man väl kunna ta lite kritik 😉
        Förresten att försöka bli en kändis med patetiska debatt inlägg som ingen bryr sig om är sååå 2008
        Tack och hej leverpastej!

        Med vänlig hälsning,
        Fia

        1. Hahahahahahaha, säger hen som själv skrev en roman 😉

          Bara för det, ska du få ytterligare en ”bok” av mig:

          Precis, jag lägger typ aldrig ut bilder på mig själv, så har faktiskt ingen aning om vilka bilder du menar? Du kan ju skriva en kommentar under dessa inlägg istället? Jag redigerar inte mina bilder, så har ingen aning om vilka bilder du ens menar?

          – Vilka bilder menar du?

          Eller så har du väldigt taskig upplösning på din mobil helt enkelt.

          Om du nu inte följer min blogg och de sidor du då var inne på, inte ens innehöll en enda bild på mig, så…?

          Försöka bli kändis? Ehm? Haha… Du tog illa vid dig ser jag eftersom du körde ditt ”2008” som svar mot mitt ”2009”. Försöker inte bli kändis. Är redan tillräckligt känd 😉 Med tanke på att du som ej följer min blogg, hittade mig på studs å tydligen med bilder som ej finns med på de få sidor som du var inne på i förrgår.

          Dessutom har jag inställt att jag manuellt godkänner kommentarer innan publicering, detta för att JAG står ansvarig för vad som publiceras. Du var enbart inne för att se om jag svarade, inte för att se om jag hade raderat din kommentar. Svarar först när jag godkänner liksom.

          Förresten. Hoppas mina ”15 bästa vegetariska recept” gav något, såg att du igår var inne på ”fylld paprika” bland annat. Även ”kycklingpinnarna”, om än ej vegetariskt då.

          Trist att du inte kan stå för vem du är, men som jag skrev i min förra kommentar så är man inte så värst anonym över nätet 😉

          Härligt att du gillar min blogg och mina matrecept <3

  2. Hej! Sett du köper en del vego grejer så vill tipsa dig om att Lidl har massa vego mat denna vecka, om du har någon nära! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *