I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Finare middag såhär mitt i veckan

Untitled-2

Kallskuret som jag förberedde i ugn redan igår kväll, bearnaisesås, klyftpotatis och tjocka morotsstavar samt en sallad med örtdressing. Köttet la jag in i mitten av ugnen på 175 grader och ställde köttermometern på 55 grader, för att sedan låta köttet få vila under bakplåtspapper efter ugnstiden och det steg då till 60 grader innertemp. Hade tiden igår funnits, hade jag låtit köttet få stå på lägre grader i ugnen. Men det blev gott och mört ändå. Bearnaisesåsen är dessvärre köpt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *