I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Bio: Atomic Blonde (recension)

images-1

Jag och Simo var på bio precis och såg filmen Atomic Blonde med skådespelare som  bland andra Charlize Theron, John Goodman och James McAvoy.

Filmen handlar om en kvinnlig agent som får i uppdrag att leta efter en värdefull lista som ska befinna sig i Berlin, i samma veva som när Berlinmuren föll i november 1989.

Det var emellanåt, eller snarare väldigt ofta enormt råa scener, men jag tycker det var bra scener. De kändes mer realistiska när man såg själva knivhuggen, skott i pannan fast ändå inte som i en splatterfilm. Dessutom blev de trötta under slagsmålen, vilket gjorde det hela mer verklighetstroget.

”Lita aldrig på någon.”

Det som blir minus här i filmen är att det var så uppenbart vilka som var ”the bad guys”. Det hade varit bättre att dra ut på det istället. Dock var det en sak som inte alls var uppenbar förrän det framkom, men det berättar jag inte för er här.

Om ni gillar action, kolla definitivt in denna film som har svensk biopremiär imorgon fredag, 28/7 2017.

Betyg: 4/5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *