I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Nya kläder till Alyssa

Screenshot_20170621-161319 Screenshot_20170621-161324Screenshot_20170621-161330

Äntligen har dessa kläder från H&M anlänt. Jag beställde för två veckor sedan, så leveransen var ju inge vidare alls denna gång. Annars brukar jag vara nöjd med H&M, men inte alls nu. Tur att kläderna kom innan semestern i alla fall. Men det är många som inte har fått sina leveranser i tid, skrivs om det i flera forum.

Lägger ju inte upp allt jag köper till barnen, men den här vändan fick det bli kläder till enbart Alyssa. Hon har vuxit så att det knakar och behöver större plagg nu – och så älskar hon klänningar, så det beställde jag fler av. Grabbarna har så mycket kläder och där måste jag rensa ännu mer, fastän jag nyligen gjorde det – men ni vet ju att jag tvättar en hel del så har aldrig allt rent samtidigt (Ska tvätta 4 maskiner bara idag liksom haha).

2 reaktioner på ”Nya kläder till Alyssa

  1. Jättefina kläder till Alyssa! Trist när det tar sån tid bara.
    Jag har beställt sommarkläder till Lucas vid 5 tillfällen på HM nu under våren och det kom fram på bara några dagar alla gångerna. Så jag hade tur jag;)

    1. Ja, jag vetifan vad som hände nu. Måste vara brist på personal iom semester eller liknande. Det är jättmånga som råkat ut för det, även min svägerska och vi beställde samtidigt. Men kläderna är fina i alla fall och allt kom med, så det känns bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *