I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Skolavslutning 2 juni

Tänk er att jag äntligen har ”sommarlov”?! Så fort tiden har gått, så fort. Jag har gått klart halva utbildningen och jag är klar med precis allt som jag behöver vara. Jag har inga rester eller kompletteringar! Det känns så himla bra faktiskt. Och det är verkligen skönt att skolan är över för ett tag. 

Jag har haft sådan stress med massor av annat som har hänt på vägen, så det har varit tufft för mig att plugga heltid. Det är en del tråkigheter som hänt… Det har medfört en del stress och sedan har det varit väldigt mycket med barnen, framförallt sönerna då och skolgången. Men jag kämpar på och det går vägen. Därför är det skönt att slippa skolan för ett tag, ett väldigt stort ansvarsområde jag nu kan låta ligga på hyllan ett tag. 

2 reaktioner på ”Skolavslutning 2 juni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *