I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 10, Joshua, 7 och Alyssa 2 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

En hel del mat att välja mellan…

Nu finns det lite valmöjligheter till kvällens middag här hemma 😂 Sallad tillkommer såklart!

🌸 Korv stroganoff med pasta till lilltjejen. 

🌸 Nudelwok med kyckling och grönsaker i kokosmjölk.

🌸 Gräddig korvgratäng med potatis och lök.

🌸 Kycklingköttbullar i krämig currysås med grönsaker och lök samt ris.

(Ja, jag älskar att laga mat 😂)

2 reaktioner på ”En hel del mat att välja mellan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons