I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Kraschad budget

Den här veckan kommer jag att handla mer än vanligt och det är för att jag ska ha en födelsedagsfest nu på lördag – och så får det bli. Det är inget jag mår dåligt över direkt, just för att jag gillar att bjuda till fest och jag bjuder då på massor av mat! 🙂

Det här (bilderna) är vad jag tycker är bra priser på denna vecka och som ni ser så har jag strukit över vissa erbjudanden då jag såg att det fanns bättre erbjudanden på andra butiker. Så imorgon ska jag handla på Hemköp exempelvis, då jag dels har ärenden i centrum, men också för att det just under onsdagen är bättre erbjudanden när man är medlem!

Jag ska även köpa blöjor på Maxi under torsdagen då jag köper resterande till festen och då räknar med att komma upp i cirka 200 kronor – för att sedan använda en rabattcheck om 50:- (gånger 2) för att jag har vändorna förbi där i samband med jobb. 

Än har jag dock inte planerat vad jag ska laga för mat till festen, men det kommer tids nog, hehe. 😉

En sak måste jag skriva och det är att jag inte åker random till butiker och då ”slösar diesel” som många tycks använda som argument gentemot mig. Har en butik superbra erbjudande (eller många sådana), åker jag självfallet dit, men då ska det vara bra sådant. Dessutom tar jag exempelvis Willys på vägen till eller från skolan, samma med Lidl när jag åker förbi där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *