I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 10, Joshua, 7 och Alyssa 2 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Möte med Habiliteringscenter 

Vilket bra möte vi föräldrar var på idag. De kommer att hjälpa mig med skolan och hela den baletten. Det känns så tryggt att ha dem bakom mig, med tanke på min brustna tillit gentemot skolan. Fick även tips om en annan skola som jag ska kolla upp 👍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons