I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Budgetkollen vecka 10

Härmed följer veckans budgetkoll som landade på hela 731,48 kronor. Jag låg väldigt bra till men det var för att jag var tvungen att köpa blöjor till fullt pris, som hissade upp det hela. Kan helt ärligt säga att det svider att betala 114:- för ett paket blöjor med tanke på hur jag har fyndat tidigare med exempelvis 23:-/paket. Men, men. Nöden har ingen lag och jag må pressa priserna men min gräns går vid blöjor. Tygblöjor är inte och har aldrig varit ett alternativ. 

Igår hade vi dessutom besök över och vi bjöd självfallet på mat. Simo gjorde riktigt goda quesadillas på den där pulled pork:en som jag lagade tidigare i veckan. Med det serverade vi hemmagjord salsasås, hemmagjord guacemole och gräddfil  – så gott! Tyvärr glömde jag att ta bild på den maten, men fuskar med en bild från när vi var på restaurang och åt samma rätt. Mina bröder köpte med sig ost, kex och vindruvor samt chips och dipp. 

Här är det mesta av vad vi åt här hemma denna vecka.

2 reaktioner på ”Budgetkollen vecka 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *