I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Prova på en matkasse från Middagsfrid

wpid-wp-1486468133418.png

Då har jag provat på ännu en matkasse och denna gång från Middagsfrid. Det var deras stora matkasse som innehåller en meny på fem måltider á 4 personer. Det var en blandad meny med alltifrån vegetariskt till kyckling, lamm, fläsk och fisk. Det var en bra mix och alla maträtter innehöll någon form av grönsaker, vilket jag tycker är bra. Jag hade dock önskat fler grönsaker och lite mer kyckling än det som kom i kassen. Annars var det bra att man exempelvis fick göra sin egna tacokryddning istället för den där köpesvarianten som jag inte gillar. Det var roligt att prova på nya recept också.

Jag kan tycka att färdiga matkassar är bra på flera sätt, främst att man slipper stressen men också för just det färdiga paketets skull. Fantasilösa dagar har vi alla och med bra utformade recept med grönsaker, blir det ju mer hälsosamt samt varierad kost. 

wpid-wp-image-1290211615jpg.jpg

Färsgryta med kokt ris och pressad gurka.

wpid-wp-image-1217542687jpg.jpg

Vegetarisk pasta med lök och grönsaker samt nötsallad.

wpid-wp-1486463756869.jpg

Torsk i ugn tillsammans med kokt potatis (jag gjorde mos istället) samt en sallad på salladskål och kålrabbi.

wpid-wp-1486463458572.jpg

Asiatisk inspiration med kyckling, soya- och ingefärssås, kokt ris, ugnsbakad salladskål och morot.

DSC_5533

Nachotallrik deluxe med egen salsasås, ostfylld ugnsbakad färsbädd (lammfärs) på nachos med tillbehör.

En reaktion på ”Prova på en matkasse från Middagsfrid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *