I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Budgetkollen vecka 2, 2017

Här är mat som vi har ätit av denna vecka samt lagat idag. Väldigt mycket mat med mycket grönsaker och så är det varierad kost dessutom. Jag är i alla fall väldigt nöjd med maten denna vecka! Kika här för att läsa mer om maträtterna samt hänvisning till recept.

Jag har handlat mat och hygien för totalt 562,30 kronor. Lite bättre än förra veckan och jag är nöjd. Jag har inte fotat allt, men allt kött är svenskt och så en hel del ekologiskt, krav- och nyckelhålsmärkt vad det gäller grönt. Även all mjölk denna vecka har varit ekologisk sådan. På bilden ovan ser ni all frukt som jag har handlat hem i veckan. Bara apelsinerna ligger på tre kilo, så visst har vi ätit en hel del frukt också. 
– I denna summa ingår även färgtvättmedel som vi hade helt slut på. Jag kan också medge att vi har köpt lite chips och dipp samt Obo’y. 

Jag funderar starkt på att baka bröd här hemma idag. Alla ingredienser utom jäst bör finnas här hemma, så det är ju bara tuta å köra 🙂 Jag har dessutom kuponger på jäst, så blir nog att handla hem några paket sådant. Jag är så dålig på att ta mig tiden att baka bröd, men ska i alla fall försöka nu ikväll.

2 reaktioner på ”Budgetkollen vecka 2, 2017

  1. Och jag som tyckte jag kom undan bra med mina 605 kr för förra veckan för mig och grabben. Nu handlar jag visserligen allt i min Ica Supermarket men, mycket av det som inhandlades var veckans varor.
    Den affären som du handlar av Pulsen tror jag den heter vad är det för en butik?

    1. Jag tycker det är bra jobbat! Du handlar ju ändå på samma butik medan jag har flera 🙂

      Pulsen är gamla Vivo. De är anslutna till ”den svenska matrebellen”. Vet inte om ni har dessa nere hos er? Var där ikväll och köpte en hel påse mat för 154,95:-. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *