I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Maten klar 

Ni får nöja er med en mobilbild idag, hehe. Men här är maten i alla fall. Alla rätter blev väldigt goda så jag har gått å nallat lite emellanåt, haha.

2 reaktioner på ”Maten klar 

  1. Kycklingen ser ju jättegod ut! Hur länge och vilka grader har du den inne? Lagar alltid på färsk kycklingfilé men skulle vilja laga hel kyckling i ugn men det blir aldrig av. Köpte av Lucas bästis lillasyster en bok som heter 200 läckra recept med kyckling nu när hon sålde jultidningar eftersom kyckling är Lucas absoluta favoritmat och tänkte jag skulle få lite inspiration 🙂 Där i fanns några recept på hel kyckling i ugn som lät intressant.

    Ja just det ja. Stort Grattis till Alyssa idag på hennes 2-årsdag 🙂

    1. Lillan tackar så hjärtligt 🙂

      Jag har kört kycklingen i mitten av ugnen på 200 grader i 75 minuter. Gjorde egen marinad på olja, vitlök, timjan, rosmarin, citron, salt och peppar. Gned in först å sen har jag vänt kyklingen 2 gånger under ugnstiden och då öst på med mer marinad.

      Kycklingen kostade 20:-/kg förra veckan på Coop och vi var sugna på det, länge sen vi gjorde hel kyckling.

      Just det, jag skar citronbitar och stoppade in i kycklingen också. Brukar göra så med kalkon.

      Det låter som en intressant bok. Jag gillar också kyckling, magert och gott. Gillar det vita köttet liksom. Det är något med det. Zacharias favvo är också kyckling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *