I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Thailändsk soppa till lunch

DSC_4566

Idag blev det köpesmat till lunch, ibland får man faktiskt lov att fuska. Det handlar dock om färdigrätter av näringsrik mat utan tillsatser! Som ni ser, har jag ett gäng här hemma och jag kommer att äta av dessa när jag har ont om tid, är stressad. Det blir perfekt. Jag har provat de flesta av smakerna, idag blev det en för mig ny smak, nämligen thailändsk soppa. Den må ha varit lite stark, men väldigt god!

Det här är perfekt som matlåda till skolan eller jobbet, för man kan värma direkt i burken eller äta de flesta av rätterna kalla. På så sätt slipper man disken och allt går så mycket snabbare och man får ut längre tid av lunchrasten på samma gång!

Läs gärna mer om Spoons soppor och grytor. Kan verkligen rekommendera denna typ av färdigrätter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *