I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Gjorde gourmetburgare med Johan Jureskog

I veckan var jag och Zacharias iväg på en pressträff där vi fick göra hamburgare tillsammans med köttkungen Johan Jureskog. Det var verkligen riktigt roligt och Johan berättade om sitt senaste samarbete med McDonald’s och två nya hamburgare som han har utformat; Jureskog Miami och Jureskog Little Italy – med amerikanska influenser.

Vi fick tillsammans tillaga ena burgaren, men smaka av båda burgarna. Den vi gjorde heter Miami och blev min personliga favorit. Den andra vi fick smaka av kallas för Little Italy och det var den Zacharias tyckte bäst om, även om han gillade Miami också.

Miami innehåller, förutom 100 % nötkött, även grillad paprika, pommes pinnes, guacamole, koriander- och limesalsa, extra lång bacon, bataviasallad och Chipotle- och limeaioli. Little Italy, som hämtar influenser från det italienska köket med ingredienser som caponata, gremolata, parmesanmajonäs, roastad lök, bataviasallad och hyvlad parmesan. Inspirationen är hämtad från Little Italy på Manhattan.

Johan Jureskog och McDonald’s hamburgare:
20 sep – 17 okt Jureskog Texas
18 okt – 7 nov Jureskog Miami
8 nov – 21 nov Jureskog Little Italy
22 nov – 12 dec Jureskog Signature
13 dec – 9 jan Jureskog New York

DSC_4245 DSC_4249 DSC_4251 DSC_4254 DSC_4255 DSC_4256 DSC_4259 DSC_4261 DSC_4262 DSC_4263 DSC_4264 DSC_4265 DSC_4266 DSC_4267 DSC_4268 DSC_4272 DSC_4274 DSC_4275 DSC_4279 DSC_4284 DSC_4294 DSC_4311

7 reaktioner på ”Gjorde gourmetburgare med Johan Jureskog

  1. Vad kul! Ja han är en hejare på och göra hamburgare!
    Zackarias byxor såg ännu redo ut för och kastas. Så illa ställt har ni väl inte så han behöver gå i så trasiga byxor 😉 Han verkar verkligen älska den t-shirten för det är typ den enda man har sett på honom på alla bilder hela sommaren;)

    1. Haha ja, jag vet. Dessa är favoriterna. Köpt nytt i veckan pga det. Han vägrar ha annat, men nu hittade han andra byxor som han fick. Får tvätta som satan här hemma i vanlig ordning. Har sagt det till honom om att byta kläder och att folk snart kommer att påpeka detta, så din kommentar kom väldigt lägligt! Det ska jag ta upp med honom när han kommer hem!! 🙂 (tack)

      1. Misstänkte det! Lucas har en klasskamrat som går i samma kläder hela tiden och vägrar andra kläder så hans mamma har löst det som så att hon har köpt flera likadana byxor och t-shirts 😉

        1. Jo jag tänkte det också men å andra sidan kan hans kompisar tro att han inte har råd med kläder och barn kan vara så elaka. De är ju i den där åldern nu också. :/ idag fick vi faktiskt iväg honom med jeans. Har köpt så mycket kläder som inte används utan ligger i lådan med prislappen kvar. Han har fastnat i en gympaplaggsperiod typ. Men jeans idag iaf och förhoppningsvis lyssnar han på oss hädanefter.

          1. Då ska jag tipsa om joggerjeans, finns på KappAhl för endast 299 kr. Dom är mjuka och sköna. Finns flera olika varianter. Lucas älskar dom 🙂
            Jo barn kan säga saker som är sårande och barn i mellanstadiets ålder pratar ju oftast först och tänker sen. Lucas får ofta frågan om vi är miljonärer för att han har så extremt mycket kläder och han har olika outfit på sig varje dag och aldrig samma kläder på sig i två dagar. Då svarar han alltid att han har en shoppinggalen mamma som älskar att klä honom i snygga kläder. Han bryr sig inte så mycket bara jag inte köper rosa kläder;)

          2. Vad skönt med mycket kläder, mina har också det men använder långt ifrån allt 🙁 Ska kolla in de där brallorna på KappAhl 😀 Nu fick vi på honom jeansen imorse så det var en stor vinst. Ska prata mer med honom. Hade tänkt visa din kommentar nu ikväll men han sover hemma hos sina farföräldrar. Så jag får ta det med honom imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *