I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Partaj på rester 

Såhär fick det bli igår, rester till lunch. Den italienska pastasåsen gjorde jag dock ny till igår, annars hade det inte räckt till allihopa. 

Det var riktigt gött med så många alternativ. Pojkarna fick välja först. Joshua valfri rätten med pasta och kött i gräddig sås medan Zacharias tog resterna från en hamburgare som han åt med bröd. Simo åt potatismos och kött med sås och sallad. Och jag högg in på den italienska pastasåsen.

jag gillar inte att kasta mat så det här är ett väldigt bra miljövänligt alternativ. Sedan var detta väldigt skönt då det tar dubbelt så lång tid att laga mat ute i stugan…

Hur gör du? Äter du rester, fryser in matlådor eller kastat maten  (alla gillar inte uppvärmd mat)?

2 reaktioner på ”Partaj på rester 

  1. Här frys inget in utan vi äter det nån dag efter och värmer upp i micron. Slänger en del oxå om jag ska vara ärlig.

    1. Det var länge sen jag la in matlådor i frysen. Gjorde det en del i förra lägenheten. Men då var vi bara tre och jag hade större frys. Nu går det verkligen inte. Eller jo, barnmat en fryser jag ju in förstås.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *