I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Angående att jag färgat killarnas hår

image

Som ni nog inte har gått miste om, har jag färgat håret på grabbarna. De är klippta på ett visst sätt, som inte syns på denna bild tyvärr, men som nymoderniserad 30-tals herrfrisyr.

För ungefär 1,5 vecka sedan ville Zacharias färga håret. Och jag tänkte; why not?! Det blir en kul grej å ungarna syns bättre i ”vimlet”.

Jag har dock fått smått spydiga kommentarer om det hela. Inte direkt i ord men lite sådär mellan raderna, ni vet. Jag tycker det är rätt kul faktiskt. Det här att man måste lägga sig i. Ja, det är permanent färg. Som de flesta vet så rinner röd färg, trots steg 3, ur. Det är ett fenomen som frisörer inte kan  förklara riktigt. Det bara är så. Jag valde permanent färg för att det i alla fall ska hålla över sommaren. Jag har dessutom medvetet köpt ett ”fattigt” märke. Och så det sista. Håret växer ut. Färgen har dessutom redan börjat rinna ur håret.

De flesta reaktioner är dock positiva. Vi tycker att det här är en kul grej bara. Nästa gång kanske det blir en blå färg 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *