I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Ny bilbarnstol till Alyssa

image

Trött, men glad kicka.

Jag har haft så himla mycket att göra idag med allt, det är så mycket som sker nu i juni och så många måsten inför allt detta. Bland annat ska vi iväg på en resa och Alyssa behöver verkligen en ny bilbarnstol inför denna resa, så det har jag i dagarna kollat ut på nätet och idag faktiskt, mitt i all stress, beställt hem. Det var så praktiskt att beställa via nätet, som typ det mesta jag beställer som ni nog inte har missat – och så leverans hem direkt till dörren. Så mellan 18-22 förväntades leveransen av bilbarnstolen.

Jag har frågat i många grupper på Facebook om bilbarnstolar och just Maxi Cosi har dykt upp på tal väldans många gånger och därför har jag kikat lite extra på den. Har även varit i butik och kikat på denna variant tidigare, så därför var valet väldigt lätt.

Kvart över sex var jag hemma och strax efter 19 kom leveransen och det var Best som levererade bilstolen. Såg på Babylands hemsida att man åtminstone inom Stockholm kan få leveransen hemskickad samma dag, så länge man lägger beställningen innan klockan 15, varpå jag ju la min strax innan lunch. Jag fick leveransen gratis då köpet låg på över 1000 kronor, annars kostar det 99 kronor för utkörning. Vill i alla fall tipsa er om detta, för det är något som jag helt har missat. Det var väldigt smidigt för min del, då jag har haft så fullt upp hela dagen lång.

image

Det blev en svart Maxi Cosi Mobi XP, för barn mellan 9-25 kilo, bakåtvänd såklart. Just det, fick förresten häromdagen höra att om man går in på Maxi Cosi’s hemsida, erbjuder de ”en livslängdsgaranti” om man registrerar sin produkt på sidan. Det är ju kanonbra, så det ska jag göra här alldeles strax!

Vad har du för bilbarnstol till ditt/dina barn? Berätta gärna i en kommentar!

image

image

Självklart ville Bönan provsitta stolen redan inne och hon blev förälskad från första stund. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *