I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Kupongturken (jidder med kassörskan)

image

Haha alltså. För tredje gången denna vecka har jag varit på Willys. Zacharias och min svägerska var med idag. Blöjor såklart, vad annars?!

Orkar inte med mig själv ibland…mitt envisa jag, haha. Hade med mig alla kuponger och tror ni inte att kassörskan motsäger sig det hela. Jag skulle inte få dra mina kuponger minsann. Det fick man inte göra på Willys nämligen.

Räcker fram mina två kuponger…:

– Du får välja vilken av kupongerna du vill använda, annat går inte.

– Joho, det genomförde en kollega till dig här åt mig tidigare i veckan.

– Men vi får inte göra så.

– Jo, det får ni visst.

– Vi får inte kombinera erbjudanden.

– Fast det här är eran egna samt från Libero, det är två olika.

– Men vi får inte göra det.

– Det går att göra det, din kollega gjorde det nu i torsdags.

– Man får inte kombinera erbjudanden (pekar på kupongen).

– Ni får ju igenom pengarna ändå, ni förlorar ingenting. Ni får era pengar via Kuponginlösen…som nu heter nåt annat (pekar på kupongen). Jag förstår hur du menar, har själv jobbat i en mataffär (10 år sen dock).

– Men då kan jag ju dra samma kupong en gång till så får du ju blöjorna helt gratis – det får jag ju inte.

– Nej, du kan inte dra samma kupong två gånger, inte ens om jag har två olika men samma kupong, det är olika nummer på dom. Samma går inte att dra två gånger.

– Vet du vad. Jag gör det här för denna gång. Ska du handla igen nu så gör jag inte om det, utan gå till en annan kassa då.

– Absolut. Men du…Nu kommer det värsta…. (visar upp mobilkupongen)…

Hon suckar bara å tar luren å slår in alltsammans.

Angående rubriken, så var det Zacharias som döpte mig till det. Detta för alla videos som cirkulerar med just ”turken”. Han hade filmat mig om han haft mobil att göra det (utan min vetskap). Svägerskan bara stod å garvade…

Ja, vad säger man? Det lönar sig att vara envis.

4 reaktioner på ”Kupongturken (jidder med kassörskan)

  1. Du hade fel och hon rätt ,har jobbat i affär i 25 år.
    Tycker inte att det är rätt att kräva något som är fel.
    Slutade på grund av kunder som du, tack gode gud för att det finns andra jobb.

    1. Okej, som du känner, absolut. Jag har också jobbat i butik, inte 25 år dock. Men strongt att ändå hålla ut i ett kvarts sekel med tanke på ”såna som mig”. 😉 Men att du inte sa något tidigare, då detta ändå var tredje vändan dit för min del och det är ju upplagt på bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *