I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Erbjudande på Libero-blöjor!!!

image

Dagen efter detta inlägg publicerades, fick jag Libero up&go för endast 26,33:-, läs mer om billiga blöjor här.

Willys och Libero har kuponger denna vecka som jag tänkte tipsa er om! Willys erbjudanden gäller bara denna vecka medan Liberos erbjudande gäller fram till och med 19 juni.

1. Om du handlar andra varor (utöver blöjorna) på Willys för 300:- så får du varje blöjpaket för 89:- istället för ordinarie pris på 108:-paket.

2. Med rabattkupongen i Willys reklamblad gäller följande att om du köper 3 paket Libero-blöjor, så erhåller du med kupongen en rabatt på 108:-, det vill säga att du får ett blöjpaket på köpet.

3. Libero har en digital kupong ute nu, där du antingen tar den per sms eller via mejlen. Kupongen hittar du här! Kupongen gäller för ett paket up&go.

Blöjor: 108 × 3 = 324
Rabatter: 108 + 57 + 30 = 195
Uträkning 1: 324 – 195 = 129
Uträkning 2: 129 ÷ 3 = 43

– Totalt får man med dessa rabatter Libero-blöjpaket för 43:-/st.

image

Passa på innan det är försent!

2 reaktioner på ”Erbjudande på Libero-blöjor!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *