I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

4 reaktioner på ”Min debattartikel i Metro ute nu

  1. Hej Emma!
    Läste din insändare i Metro idag. Bjuder härmed in dig till oss när vi är i Huddinge 1 maj så kan du med EGNA ögon se hur våra djur har det. Enligt länsveterinären är våra djur mycket välmående, i gott hull och sociala. Jag vill gärna visa dig runt så du själv kan bilda dig en EGEN uppfattning och inte bara tro på allt som finns på nätet.
    Hör av dig till mig på mail: [email protected]
    Välkommen!

    1. Hej och tack för att du hör av dig. Jag har läst mycket om hur exempelvis elefanter kan ta skada för att de står på bakbenen och sen annat från bland andra ”djurens rätt” och känner att de är en bra källa. Man kan ju inte tro på allt som står på nätet, helt korrekt. Nu är det här min uppfattning och har varit i många år. Jag ska se om vi kan komma förbi 1 maj!

      1. Hej!
        Hör gärna av dig innan så jag är på plats! Kom gärna på förmiddagen då har jag tid, strax innan föreställningen är det lite stressigt för mig! Välkommen!
        Helena Schicht
        Cirkus Maximum

        1. Hej igen! Okej, då vet jag. Ska kolla lite närmare på det. Vi har en inbjudan inbokad från halv tolv inne i stan den dagen, så kan bli lite tajt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *