I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Tävling: Umami Squeeze från Careb.se

image

I samarbete med Careb.se tävlar jag nu ut nyheten Umami squeese där 3 vinnare vinner varsin färg.

Gör mellanmål till barnen utan några konstiga tillsatser, konserveringsämnen eller sockerbomber. Pressa egna bär, frukt och grönsaker till naturligt goda smoothies. Det kan du göra om och om igen med Umami Squeeze. Då hjälper man vår planet också. Avsedd för hemlagade puréer, som äppelmos, yoghurt och smoothies för
​on-the-go snacks.

• Giftfri – fri från bisfenol, PVC, bly eller ftalater
• Enkel att rengöra även i diskmaskin
• Står upprätt – tom eller full
• Spillsäker
• Går bra att frysa in

Tävlingsregler:

* Berätta vilken färg du önskar vinna.
* Motivera i en kommentar varför just du ska vinna.
* Länka tävlingen offentligt på din Facebook.

Tävlingen avslutas klockan 20:00 den 30 april 2016.

OBS!!! Vinnarna är dragna och jag kontaktar alla per mejl. Om jag inte får svar på mejl med adress på 10 dagar, blir jag tvungen att dra nya vinnare…

36 reaktioner på ”Tävling: Umami Squeeze från Careb.se

  1. Skulle nog vilja ha den gröna. Den var väldigt fräsch och fin! Skulle vara väldigt att roligt att testa dessa nya, då vi kör mycket smoothies hemma.

  2. Har en liten och stor här hemma som älskar klämmisar. Försöker i så stor utsträckning som möjligt göra egen men har inte hittat något bra sätt att ha dem. Vore super kul att testa Umami sqeeze! Färg spelar ingen roll de var fina allihopa 🙂

  3. Jag skulle vilja vinna den gröna/turkosa.

    Jag tycker att jag ska vinna den därför att ända sedan min son föddes har jag lärt mig laga allt till honom från grunden och jag försöker hela tiden sträva efter att allt ska bli bättre! Både ur mat perspektiv och miljösynpunkt. Dessutom skulle min son vara den första inom min krets med en sådan här.. Kanske starta ny trend?

  4. Hej! De här squeezarna verkar supersmidiga och bra. Gillar att de kan användas om och om igen och det verkar mer hållbart än klämmisar som min son dessutom ännu inte fattar grejen med. Så jag tänker att de vore ett bra alternativ att testa för att dricka smoothies mm i. Har ännu inte kommit på ett perfekt sätt att servera det, men dessa ser ut att vara en bra kandidat. Skulle helst vilja ha den blå/turkosa, men den gröna är också fin färg.

  5. En grön vill jag vinna! Vår dotter är inne i en period där inget annat än klämmisgröt går hem som frukost. Med en sån här smart pryl skulle vi spara både på miljön och våra slantar!

  6. Jag skulle vilja vinna den gröna till min pojke, han ha nu börjat älskar hemgjort smoothie och älskar fruktpure så nu ska de blir bara hem gjort innan ha han bara gillet de från färdig köpta burkar och färdiga smoothie. Men jag är så glad att han börjat gilla mina hem gjorda frukpureer och smoothie skulle bli överlycklig om jab vann.

  7. Det spelar ingen roll vilken färg det blir.
    Jag har en kräsen barn som äter typ ingenting och den endast som fungerar är ersättning, välling och egen gjord smoothy. Jag skulle bli överlycklig om min tjej fick en umami squeeze. Tack

  8. Jag skulle vilja vinna den röda åt min flicka. Jag vill vinna en umami för att lätt kunna ta med smothie ut och hon kan dricka det smidigt. Det skulle bli en stor lycka om hon vann.

  9. Jag skulle vilja vinna den gröna till min son.

    Min son älskar alla typer av klämmisar och den här skulle vara perfekt att göra fräscha smoothies i i sommar! Tummen upp för att den går att återanvända gång på gång.

  10. Jag skulle gärna vinna den gröna till min dotter. Tycker dessa verkar vara grymma och att de är snygga gör inte saken värre. Hade vi vunnit en sådan så hade de underlättat våran vardag och inte minst sommaren med alla utflykter. För mig är de viktigt att ge min dotter bra mat utan massa onödiga tillsatser.

    Så en sådan grön hade gärna fått flytta hem till oss då vi jämt är på språng så hade de som sagt underlättat.

    // Josefine och Wilja

  11. Skulle helst vilja ha den gröna men skulle bli superglad för vilken som! Har som trebarnsmamma alltid gjort så mycket som möjligt från grunden. Nu är det snart dags för minstingen att börja smaka på mat så en umami squezze skulle passa perfekt att vinna!

  12. Då vi reser en del nu och Mira på 9månader är mp-allergiker och jag gör smoothies och annat själv för de mesta vore dessa alldeles ypperligt att få vinna till henne. Skulle vilja ha den röda eller blåa.

  13. Min 6 mån kille skulle vilja vinna en mintgrön!
    Då jag har letat efter en sådan men inte hittat så jag kunnat beställa!
    Jag hat precis fått upp ögonen för ekologisk och gör otroligt mkt olika fruktpurér och gör egen gröt och smoothies, tycker dina recept är så bra, många tips från dig kan nog slinka ner i denna umami squeeze!
    Kram Emma

  14. Skulle vilja vinna den blåa. Är mycket på språng o då är det skönt ha smoothies / puré med sig som mellis och denna verkar bra o smidig

  15. Jag skulle vilja vinna den röda till min tjej 🙂
    Jag har försökt att köpa färdig puré när vi varit någonstans men det är bara hemmalagat som duger så denna skulle vara perfekt att ha med puré i 🙂

    1. Gratulerar till vinst! Behöver dina kontaktuppgifter, mejla mig på [email protected].

      EDIT: Nu har det tyvärr gått 2 veckor utan svar trots att jag skrivit både här samt mejlat dig, därmed utses en ny vinnare och du går därför tyvärr miste om din vinst.

  16. Skulle vilja vinna den ljusblå. Anledningen är att min lilla flicka äääälskar smoothies med blåbär och banan och får varje dag, men eftersom piparna i nappflaskorna är för små hål i så använder vi ett vanligt glas och oboy vad detta blir kladdigt med en liten med myror i blöjan. Blåbär överallt och det blir alltid fläckar på hennes kläder eller mina. Därför hoppas vi båda på att få använda denna smarta lösning.

  17. Frukten ser ut att komma i massor år i vår trädgård, ekologiskt och bra. Visst vore det perfekt om vi kunde få en sådan vra produkt för alla goda smoothies som vi kommer göra. Håller tummarna till vinst, vi vill gärna ha den turkosa flaskan.

  18. Klart jag vill vara med i utlottningen, de verkar ju vara askalasbra just att kunna ha den i frysen , sedan ut på picknick och ha kall och god dricka, den är giftfri vilket jag lägger stort värde i då det finns så mycket gifter & tungmetaller som skadar våra barn och moder jord .
    Hoppas tull tusen 🙂 <3

  19. Vilken underbar produkt! Den skulle vi absolut vilja testa när dottern ska börja äta mat. Gärna en blå.

  20. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en röd till sonen som ännu inte är så förtjust i ”vanlig” mat men klämmisar går alltid hem!

  21. Då vi försöker minimera plaster i vårt hem så gott det går vore detta ett bra bidrag till samlingen. En mor som gillar att spisa, blir squeezen en hjälp till att få bebis att äta sig mätt 🙂 Färg spelar ingen roll!
    Med vänliga hälsningar Katarina

  22. min flicka skulle älska denna. hon älskar att äta min hemma lagade mat som jag lagar efter dina resept. att få låta henne äta ur en giftfri variant hade varit en dröm.
    Michelle tycker om turkos

  23. Jag vill vinna den röda åt min son på 6 månader. Klämpåsar funkade aldrig men min äldsta son som är nu 3 år, eftersom han lekte med påsen mer än åt. Det låter super bra med en spillfri och hållbar variant som jag skulle jätte gärna vilja testa och börja om med klämmisar med min lilla ❤️

  24. Vi önskar att vinna en blå (eller grön :p ).
    Vi tycker om att vara ute i naturen och på utflykter, så denna vore perfekt för oss och våran 9månaders. Det skulle vara kanon att kunna ta med ett (näst intill) kladdfritt mellanmål på ett miljövänligt sätt både när vi är på utflykt och när vi hälsar på vår sons mormor och morfar, som bor 17mil bort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *