I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Tävling: vinn mat-set från Babybjörn

image

Babybjörn är ett svenskt familjeägt företag grundat 1961 av Björn Jakobson. Affärsidén var då och är fortfarande: ”Att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer genom att utveckla säkra och innovativa produkter av högsta kvalitet för barn upp till tre år”.

I samarbete med Babybjörn håller jag i en tävling där en person vinner en uppsättning tallrikar med sked och gaffel.

Tävlingsregler:

1. Gilla Babybjörn på Facebook.
2. Länka tävlingen offentligt på din Facebook.
3. Motivera här i en kommentar varför just du ska vinna.

Tävlingen avslutas klockan 20:00 den 30 april 2016.

Vinnaren är dragen och jag kontaktar alla per mejl. Om jag inte får svar på mejl med adress på 10 dagar, blir jag tvungen att dra en ny vinnare…

17 reaktioner på ”Tävling: vinn mat-set från Babybjörn

  1. Jag skulle verkligen vilja vinna den eftersom jag har aldrig vunnit någonting i mitt liv. Har otur när det gäller tävlingar men tänkte testa det ändå.
    Förresten så skulle min lilla tjej bli glad om hon fick mat med sådan tallrik.

  2. Vill vinna till min lilla pups så att hon ska få ha bra, säkra och fina tallrikar/bestick att äta med, dessutom dags för henne att börja äta själv. Då är nog dessa guld värda 🙂

  3. 1. Gillat babybjörn. 2. Länkat offentligt. 3. Skulle vilja vinna denna fina matsetet eftersom min pojke har visst att han vill börja äta me gaffel och sked och ha mat i tallriken istället för plocka för hand från bordet och just nu bir vi inte hemma på grund av särskilda skäl så min pojke är i behov av ett mat- set.

  4. Hej!

    1) Gillar på FB som Kristiina Söderström.
    2) Länkat offentligt.
    3) En perfekt present till min brorsson!
    Blivande 1-åring där nya smaker ska upptäckas, bordsskick ska tränas och
    ”kan-själv-viljan” ska både upptäckas och tränas.

    Ha en fin dag!
    Med vänlig hälsning,
    Kristiina

  5. Jag har kikat länge på tallrikar från BabyBjörn men aldrig slagit till! Detta vore toppen att vinna till Elias. Jag skulle laga någon ny maträtt till honom och bjuda på, på dom nya fina tallrikarna!

  6. Vill gärna ha detta till lillen då jag har hört mkt bra om babybjörn att de är säkert åh så.
    Hade blivit jätteglad.

  7. Wow! Jag vill vinna detta till min väninna. Hon väntar sitt första barn, så hon behöver detta. Skulle vara så kul att ge henne det 🙂

  8. Skulle vilja servera massor av goda, nyttiga och spännande måltider på dessa läckra fat åt en liten tuffing som just nu håller på att få testa massor av nya smaker!

  9. Dessa måste man ju snart ha,
    hittills har sonen med fingrarna ”fått” ta.
    Då slipper han med sina fingrar kleta,
    och förhoppningsvis inte ner mig smeta.
    Alla måste förr eller senare lära sig att äta med bestick,
    det blir nog säkert roligare för honom med ett set som har en sån färgklick!

  10. Jag vill vinna detta snygga matset, för att min bästa kompis ligger på sjukhus med en pytteliten bebis så dom behöver all uppmuntran dom kan få spådom tar sig hem igen!

  11. Gillat och delat på Facebook. Efter 9års försök att bli gravid så väntar jag äntligen tvillingar, dubbel lycka. Men det innebär även dubbelt av allt. Vore så bra och kul att vinna er giftfria matset

  12. Jag har sett dig servera så många smaskiga rätter i dessa skålar och eftersom det var tack vare dina recept som jag började göra all mat till min son så vill jag ju självklart att han ska kunna äta i den flashiga tallriken också.

  13. Dottern fyller 1 i maj och skulle behöva en ordentlig tallrik med bestick. Motoriken är lite knölig så jag tror besticken är stadiga i händerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *