I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

1 år sedan jag tog körkort!

Ja, det här var riktigt gött, kan jag lova. Wuhuu så mäktigt. Och tusan vad stolt jag är över mig själv, att jag tog körkortet. Läs gärna hela min väg till körkortet, där jag också skriver om tips under tidens gång.

Det var inte svårt så, jag var ju duktig på att köra, väldigt självsäker i trafiken – men jag hade mamma döende och hamnade i depression på grund av det, vilket också ledde till koncentrationsvårigheter (något jag aldrig förr varit med om). Inte så konstigt egentligen med tanke på omständigheterna. Krånglig graviditet på det också, med krämpor som inte riktigt var av denna värld.

Alla sa åt mig att vänta, tills det värsta var över, tills bebis var född. Min mamma togs ifrån oss inom en månad från att min dotter föddes i december i fjol. Jag förlorade min mamma – det är en av de största sorgerna i mitt liv. Första tiden mådde jag så dåligt, var så ledsen och nedstämd. Jag kommer alltid att sakna min främsta idol.

Jag är så glad att jag hann ta kortet både före förlossning och innan mamma dog. Så mycket som detta körkort gjorde för mig. Mitt envisa jag, visade ännu en gång att jag klarar saker. Vissa trodde inte att jag skulle ta kortet, men tala-med-handen rakt upp i fejset, klarade jag både teori och uppkörning på första försöket.

Jag kunde finnas där lättare för min mamma. Trots att jag knappt kunde gå, kunde jag besöka henne varje dag. Jag kunde jobba längre fastän jag var berättigad 100 % sjukskrivning (på grund av foglossning etc) ihärdig som jag är ;-). Jag blev gladare också. Det hela hjälpte mig att komma ur depressionen lättare. Jag blev mer positiv, började le, var inte ledsen eller grät hela tiden.

Jag kan om jag vill och då gör jag det ordentligt också. Så har jag alltid varit och jag tänker inte sluta med det heller.

2 reaktioner på ”1 år sedan jag tog körkort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *