I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Det blir inga fler barn

Beträffande 2014 och hur tufft detta år har varit, kan jag lugnt säga att det inte blir fler barn i alla fall. Det är inget nyårslöfte – det är ett livslöfte.

– Så sa jag inte sist trots att jag höll på dö i förlossningen (efterskedet) och sonens operationer…jag sa bara att det inte lär bli fler barn…men jag har velat ha ett barn till (fast inte genomgå en graviditet eller förlossning) och det blev så, om än inte planerat.

Jag har tre underbara barn, det räcker.

Här handlar det om min kropp och det är inte utseendet jag tänker kring då utan att jag har alldeles för jobbiga och smärtsamma graviditeter (förvärkar from hell mer än halva graviditeten samt rullstol pga foglossning) och ska behöva sätta livet till i princip då jag har 2/3 förlossningar har haft otur i efterskedet. Jag har inte bara problem under graviditet utan även efter då jag antingen bryter svanskotan eller att den ”bara” får sig en fet jävla känga och att musklerna som tar stryk i förlossningen (på grund av foglossning där jag blir orörlig) är ett rent helvete i smärtväg att arbeta tillbaka.

Därför är fabriken numera stängd. Den har gått i konkurs. Butiken upphör och är stängd för all framtid.

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *