I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Egentid = ???

Skönt med lite egentid här en kväll faktiskt. Det har inte varit så värst kul i veckan när äldsta sonen var sjuk. Nu menar jag att jag tycker det är så jobbigt när mina barn inte mår bra, det gör så ont inom mig när någon utav dem är sjuka. Trodde han var på bättringsvägen där ett tag, men icke sa nicke. Men nu hoppas jag verkligen på att han är på bättringsvägen. Det känns så. Han har inte haft någon feber idag, så det känns ju bra 😀 Men det har ändå varit så att han har varit slapp och inte helt med. Det syns på ögonen liksom.

Förstår ni hur jag menar?

1978762_10152330527586257_1047543390_n

Vet ni vad jag gör på min egentid här ikväll förresten? Jag rensar, plockar undan och städar, tvättar och fixar med disken. På bilden ovan syns skåpsrensning på burkar, skålar, iskylare m.m. som ska till landet när vi åker dit nästa gång. Och så har jag förberett mat inför min brors ankomst, så att de har mat på bordet fastän jag inte är hemma. Gjorde i ordning något så lätt som korv stroganoff med grönsaker. Pasta får de minsann koka själva, hähä, för jag har ingen plats för detta i kylen.

På tal om landet – vad jag längtar dit, även barnen. Vi skulle ju åka dit nu när det var vinter. Ja, ”vinter”. Tanken var att ta med pulka, stjärtlapp och snow racer för att åka i backen på tomten – och sedan mysa inne i stugan med varm choklad framför brasan. Men det har ju inte varit så värst kallt denna vinter. Inte heller alls mycket snö.  För att vara helt ärlig, så är jag inte så mycket för snö och kyla alls, utan har varit rätt glad för att ha undsluppit det detta vinterhalvår… Men lite mer kunde det ha varit ju. Lite mer.

Näe, dags att fortsätta plocka lite mera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *