I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Pratade med barnen via Viber igår!

OUTFIIITPratade med mina barn igår kväll innan de skulle lägga sig, tack och lov för appen Viber! Med den kan man ringa gratis, det enda som behövs är internetåtkomst. Helt underbart. Kostar som tusan att ringa härifrån och likaså ta emot samtal på mobilen. Och det är ju sådant man vill undkomma, kostnader alltså.

Utdrag från vårt samtal igår (vi pratade i 15 minuter, blandat både jag och barnen samt jag och min man, så kortar ned lite):

Zacharias: Är det natt i Spanien nu?
Emma-Lou: Nej, det är samma tid här som hemma i Sverige, men snart är det läggdags.
Zacharias: Mamma, har du plockat snäckor?
Emma-Lou: Ja, till er barn, häromdagen.
Zacharias: I förrgår?
Emma-Lou: Ja, ungefär.
Emma-Lou: Har ni sett vad jag köpte till er igår?
Zacharias: Nej, bara snäckorna och vattenpistolen.
*Simo visar bloggen via iPad*
Båda barnen: Coola bilar!
Emma-Lou: Båda bilarna blinkar vid hjulen när man kör dem, de är riktigt tuffa. Den röda är Joshuas som han önskade sig och den andra bilen är bådas som ni får dela på. Zacharias får ju en vattenpistol som han önskat.
Joshua: Den vill jag också ha (pekar på badlakanet med Ariel).
Emma-Lou: Vad tycker ni om min klänning då?
Joshua: Fiiiiin!
Zacharias: Snygg!
Emma-Lou: Taaack, sötnötar!
Emma-Lou: Gonatt!
Båda barnen: Gonatt mamma!

Vi pratade om så mycket mer också, men låter detta ovan få vara guldkornen för detta samtal. Fler samtal kommer ju såklart 🙂 Även om jag behöver semester, är det väl klart att jag saknar min familj ♥ Häromdagen satt jag exempelvis och kikade igenom kategorierna där barnen är med 🙂 Detta är en av anledningarna till att jag bloggar; för att i tid och otid kunna gå tillbaka i bloggen till bilder  för att minnas och att glädjas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *