I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Elinas Dildoteket – dagens blogg!

Jätteroligt att så många vill få sina bloggar omskrivna här hos lilla mig, så det ska jag ordna. Tanken är en blogg per dag just nu, så att jag får plats med mina andra inlägg också, då jag har en sådan bred blogg med många olika kategorier! 🙂

Idag ska jag skriva om bloggen Dildoteket som är din lust- och njutningsblogg, skriven av Elina som även har webbshopen Dildoteket. Det är en trevlig tjej som även ofta kommenterar positivt i andras bloggar.

Visste du att i Montana, USA är det förbjudet för en man och en kvinna att utöva någon annan ställning än missionären?

Elina skriver om det mesta inom kategorin sex på sin blogg. Det kan vara skrönor, myter, sextips och sådant som den typiska svensken kan känna vara tabu. Är sex verkligen tabu? Nej, verkligen inte, inte enligt Elina – och jag håller definitivt med!

Idag ska jag intervjuas och fotograferas för en stor tidning.. Lite läskigt att vara med i ett reportage men det kommer nog gå bra! Berättar mer senare!

– Spännande! Det går bara bättre och bättre för Dildoteket och dess webbshop. Det hurrar vi för! Det är alltid skoj att höra när det går bra för entreprenörer.

Glöm nu inte att titta in på bloggen Dildoteket, så att du inte missar deras erbjudanden som publiceras gällande veckans utvalda produkt. Kanske hittar du just det du behöver eller vill köpa till din kompis, partner eller annan 😉

Vill du också få din blogg länkad? Skriv då en kommentar i detta blogginlägg och berätta varför, så kanske du blir länkad redan imorgon?!

9 reaktioner på ”Elinas Dildoteket – dagens blogg!

  1. Intressant avd i din blogg att du presenterar andra bloggar. Mycket bra initiativ. Vore grymt kul om du ville skriva om min någon gång. Verkar som fler och fler får upp ögonen för min fotoblogg där jag delar med mig av olika fototips.

    1. SVAR: Absolut Göran, du får länk och text imorgon! Det är tänkt sedan i förrgår 😀 Elina hade kommenterat innan dig och så en annan igår också. 🙂 Men ditt inlägg kommer!!! Du har så bra fototips, så det är en självklarhet att du kommer med 🙂

  2. Tappade bort den bloggen för ett tag sen av någon anledning jag inte kan förstå!!!

    Om du vill får du gärna skriva om blogg. Varför? Ja en bra fråga som säkert någon annan egentligen svarar bättre på 🙂

    1. Svar: Yes, det blir om ett par dagar. Skulle du kunna länka din blogg till mig, för jag kommer inte vidare på ditt namn här i kommentarsfältet och jag hittar dig inte på förstasidan!!!

      Kul att du hittade tillbaka till Elinas härliga blogg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *