I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Känner mig som en helt ny människa!

Idag var jag iväg till simhallen för ett träningspass med vattengympa. Perfekt avslut inför helgen och till min stora glädje var det min favoritgrupptränare med hockeyfrilla. Han är så härlig och peppar mig och pensionärerna till max. Och så ger han oss övningar som är bra för hela kroppen. Vissa grupptränare tränar för mycket axlar och armar och glömmer mage och rygg, men inte mannen med hockeyfrilla. Han har ett väl genomarbetet pass med musik som passar varena rörelse. 

Efter passet intog jag ångbastun, härligt värre. Duschade sedan av mig snabbt för att bege mig hemåt där jag tog ett bubbelbad, tvättade håret och peelade hela kroppen. Och nu efter bubbelbadet smorde jag in mig från topp till tå. Det enda som saknas är en hårinpackning, men annars känner jag mig så fräsch, ren och som en helt ny människa!

Ni alla skulle sätta en dag i veckan åt hemmaspa, det är verkligen heelande för själen på samma gång!

På tal om hudvårdsprodukter, måste ni absolut kolla in min tävling där två vinnare kammar hem en goodiebag fylld av kemikaliefria och Svanenmärkta produkter från Rosenserien. Klicka på bilden ovan för att komma till tävlingen som avslutas nu på söndag!

En reaktion på ”Känner mig som en helt ny människa!

  1. Vad bra att det var din favorittränare idag! 🙂 Åh, det är verkligen skönt att pyssla om sig själv lite. Man behöver nästan göra det minst en gång i veckan, bara för själva avkopplingen.

    Ja visst är det så? Hädanefter får det bli hemmagjord pizza 🙂 Jag gjorde med jäst, efter ditt recept! Fast min blev inte lika nyttig som din 😉 Vi har en galen kärlek för ost här hemma, så det fick bli ett tjockt lager riven ost på! Mmm, jag skulle kunna göra en till idag! ;P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *