I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Vet ni vad???

Jag är så besviken. Jag hittade inga ballonger som var tryckta med ”1 år” 🙁 Åkte runt halva Stockholm för att hitta sådana ballonger, men icke. Fy tusan. Men jag ger mig inte. Imorgon ska jag besöka ”Gallerix” och ”Br” för att se om de har sådana ballonger.

Annars är det mesta inhandlat. Förutom ballonger, så saknas endast baguetter och jordgubbar – men dessa vill jag ha dagsfärska, så det får bli till att skicka S till Centrum under morgondagen.

Angående tårtorna: tack så oerhört mycket för alla era tips. Fick tipset av svärmor att man kan skvätta citronsaft i bananmoset så håller det sig utan att bli brunt. Men dessvärre finns det inte mycket plats i kylskåpet då det är fullt, så det blir att göra tårtorna imorgon. Dock kommer jag att förbereda tårtorna med dess fyllningar först, för att sedan göra iordning all mat. Det sista jag skall göra är att dekorera med grädde och jordgubbar. Om jag börjar klockan 12:00, så hinner jag lätt färdigt till 15:00 då kalaset börjar. Jag menar, pastasallad tar lika lång tid att göra som så länge pastan behöver koka, så det kommer att gå jättesnabbt.

Det här kommer att bli jättebra, det vet jag. Och om jag inte hittar några ballonger med det där trycket imorgon, så kan ni fethaja att jag ska skriva dit det själv. Så det så. Jag vill att J:s kalas ska bli det bästa någonsin – utan att behöva tänka tillbaka på just den förlossningen och hur den faktiskt var. Jaaa, jag vet. Jag ältar lite. Eller det gör jag förstås inte, jag har kommit över förlossningen. Men som ni gedigna läsare vet, så hade jag en ganska brutal förlossning, och jag vill absolut inte tänka tillbaka och minnas det där dåliga. Därför måste jag ha dessa ballonger. Det är bara ett måste. Jag har tänkt på just dessa ballonger sedan jag såg dem för några år sedan. Gotta have, that’s it.

Peace!

5 reaktioner på ”Vet ni vad???

  1. Har du försökt ringa? Måste hitta min mobil iiingen aning om vart den är. Så ska leta efter den så ringer jag

  2. Detta kan jag inte säga för mkt, helt enkelt du är grym på många sätt, de vet du redan
    Kalastjej.
    De var lite märkligt att dom ej har såna balonger
    BR måste ju ha
    Du har verkligen tänkt på allt
    kram

  3. Ja du, det är alltid svårt att hitta rätt saker som man skall ha! 🙂 Hoppas att du hittar dem. 🙂 När gumman fyllde år, tejpade jag fast små barbapapa figurer på ballongerna. 🙂 Man kan ju göra egna menar jag! Sätt dig och skriv något fint på dem själv?!
    Hoppas att allt är bra med er alla?
    KRAMAR

  4. Men det är ju helt sjukt, det måste väl finnas såna ballonger i nån leksaksaffär? :S Det är idag den lille gosnosen fyller år va? Stort grattis till Joshua på 1-årsdagen! 🙂

    Hoppas att ni får en riktigt bra dag och att allting går som smort med kalaset 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *