I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Vad glad jag blir :-)

Minns ni blogginlägget med läsarfrågan (min hy är katastrof) som jag skrev i förra veckan? Den där extrema varianten, som i mångas ögon kan verka vara omöjlig att lösa. Jag tipsade den här tjejen om en hel del produkter, och nu på förmiddagen kom ett mejl från henne:

Hejsan! Glad fredag 😀
 
Jag kontaktade rosenserien och gav dom en utförlig information om min hy. Så, hon mailade tillbaka och skickade sedan lite prover som jag fick i förrgår. Riktigt snabb leverans och uuuunderbar service! Och vilken mirakelkur… detta är sinnessjukt! (jättebra alltså 🙂 )
 
Såhär gjorde jag (hade smink på mej):

Skvätte vanligt vatten i ansiktet, tog en liten klick med rengörningen och smörjde in ansiktet, tvättade bort med vanligt vatten, torkade bara det som rann så att ansiktet fortfarande var fuktigt, baddade en bomullspad med rosenvattnet och drog det över ansiktet, smörjde in med torr/känslig ansiktskräm, baddade sedan med ringfingret under ögonen med ögongelen. OBS, jag glömmer inte halsen men nu är det ju ansiktet som är i fokus..
 
Vaknade på morgonen. Gjorde exakt samma sak. La på smink. Nu kommer det roliga: MINA KINDER!!! Dom flagnade i princip inget alls! Sminket fastnade inte på samma sätt som dagen innan! Fortfarande torr, flagnig och lite torr på näsan och näsvingarna men inte alls lika mycket. Det är heeeelt fantastiskt!
 
Idag ska jag peela och använda ansiktskuren/vitaminkuren, ska bli så spännande och se hur det går 🙂 Jag hoppas att resultatet bara blir bättre och bättre och att min ansikte sedan kommer vara lika fint som det varit innan. Har redan börjat rekomendera dom till massor av vänner 🙂
 
WOW säger jag bara! Tack för ditt tips!!
 
Dock vill jag bara säga att jag fått lite utslag/finnar/plitor i ansiktet, men inga större så utan jag tror det mer handlar om utrensning, inte alls samma som med dermalogica 🙂
 
Kram Micaela

Emma-Lou: Vad kul att du redan märker ett sådant markant och positivt resultat! Jag tycker personligen att Rosenseriens produkter är helt fantastiska och jag skulle inte rekommendera dem om jag inte kände så.

4 reaktioner på ”Vad glad jag blir :-)

  1. Wiiiie 😀

    Hoppas, hoppas, hoppas att om det är fler som har liknande eller samma problem (läste i kommentarerna på min läsarfråga om tjejen som hade allergi men som ändå hade samma problem) faktiskt tar åt sej nu! Alltså, du fattar inte jag har provat så sjukt mycket! Att det kunde vara så enkelt 🙂 Priserna är helt OK, jag får leva med att min studentplånbok inte egentligen kan ta det just nu, men vad gör man inte för sin hy – eller hur 🙂 Fast produkterna är ju jättedryga så det jämnar allt ut sej ändå!
    Oj vad detta låter ”reklamigt” men då får det göra det, för det är helt fantastiskt faktiskt!

    Tack tack tack för detta tjejen, blir så otroligt glad själv 🙂

    Ha en underbar Valborg!

    Massa karamellkramar från Micaela

    SVAR FRÅN EMMA-LOU: Nejdå, det känns inte kommersiellt så, du har ju faktiskt använt produkterna efter min rekommendation och det visade sig att de hjälpte – omgående. Jag tycker absolut att du ska fortsätta att rekommendera Rosenseriens produkter till fler människor! 😀 Och precis som du nämner, är produkterna dryga, så priset är i längden inte alls så dyrt. Fortsätt nu med Rosenseriens produkter och byt inte ut dem mot något billigt skit.

    Ha en trevlig Valborg,

    /Emma-Lou

  2. Hej =) men gud va duktig Joshua är duktig på allt, kan han gå nu?
    Ja absolut de får vi ta och göra. Jag har inte så mycket planerat så de är bara att säga till när du kan =).Tack föresten för en jätte trevlig kryssning.Förlåt att vi inte sa hej då men min pappa stod och väntade på oss och han hatar att vänta :p Kram

  3. Visst e de kul när den som funkar på sig själv oxå funkar på andra efter en rekommendation!

    Önskar dig/er en fin kväll!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *