I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

VINN: kemikaliefri deodorant

Eftersom deodoranten från Rosenserien är högt uppskattad och eftertraktad, väljer jag att köra en till tävling om den, där du kan vinna efter enkla tävlingsregler. Läs vad jag tycker om produkten, klicka här. Läs mer om aluminiumklorid (en kemikalie Rosenseriens produkter INTE innehåller – däremot gör många andra deodoranter det), klicka här.

Nu tävlar vi!

d5000 227

Jag medverkar i en tävling hos Emma-Lou, där jag kan vinna en kemikaliefri deodorant från www.rosenserien.se Tävlingen hittar du här: http://emmalou.myshowroom.se/vinn-kemikaliefri-deodorant/

Såhär tävlar du:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och publicera i din blogg.
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna deodoranten.
3. Glöm inte att bifoga din tävlingslänk (hela url) i din kommentar.

Du har på dig fram till  10 januari klockan 20:00 att tävla.

Den med bäst motivering (och som följer de simpla reglerna) vinner!

Lägg gärna till mig på Bloglovin, så att du inte missar fler tävlingar, klicka här.

13 reaktioner på ”VINN: kemikaliefri deodorant

  1. Tack för tipset, klart att jag vill vara med o tävla! Jag vill vinna för att jag har så svårt att hitta en deo som jag är nöjd med. Antigen fungerar dom inge bra eller så är dom för starka och ger irriterande o kliande utslag. Efter att ha läst dina positiva ord om denna serie tror jag verkligen på dessa produkter och skulle bli så glad om jag vann!

    Länk: http://coolatavlingar.blogg.se/2009/december/kemikaliefri-deodorant.html

    Hoppas på tur!

  2. Jag skulle vilja vinna denna deodorant eftersom den verkar perfekt för mig! Det kliar alltid under mina armhålor och det känns jätte obehagligt! Jag tror jag är allergisk..

    //sandra håller tummarna!

  3. Hejhej EmmaLou. Det är så att jag alltid stinker & när jag går ut & när jag är inomhus så tycker folk att det luktar så äckligt. Min bror köpte en deodorant till mig i julafton men den sprutar bara så att lukten kommer liksom över hela huset & det tycker inte nån i familjen om, särskilt inte jag. Det skulle passa perfekt med ny deodorant, särskilt med en som inte sprutar & särskilt en som man vinner hos dig. Det skulle passa perfekt med en ny deodorant just nu! (:

    här är URL:n till inlägget:
    http://mirandasdagbok.blogg.se/2010/january/draft-jan-6-2010.html#comment

  4. Just nu håller min deo på att ta slut, illa ! Det hade varit väldigt skönt att få testa en från Rosenserien, då jag vet att den inte är fullproppad med massa skit som de flesta i våran Ica butik är.. Och sedan blev jag väldigt glad när jag läste att den inte testades på djur, hur skulle vi männsikor tycka om vi testade en massa kemikalier osv. på oss, det skulle bli årets tidningsrubrik ! Så ni där ute i världen, tänk på våra stackars små djur ! Förresten, nu när jag och min syster ska börja träna på riktigt, vad sitter då inte bättre än den här ? Annars lär jag väl stinka svett.. 😉

    Kram på dig /Veronica

    http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13652955

  5. Åh tack för tipset! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag skulle vilja vinna för att min hy är väldigt känslig och en kemikaliefri deodorant skulle passa så bra till min hy. Det vore så roligt att få testa på denna produkten efter att ha hört så mycket bra om den och jag skulle bli så glad om jag fick chansen att unna mig en såhär bra deodorant! =)

    Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2010/january/vinn-en-kemikaliefri-deodorant.html#comment

    Hoppas på tur!
    /Jessica

  6. Hej:)
    Jag vill vinna för att jag har så svårt att hitta en deo som passar just MIG. Jag är allergisk mot parfym&vissa lukter och jag lovar att jag har provat varendra deo i stan men har fortfarande inte hittat nån som passar. Jag får alltid en massa utslag där jag rakat mej, en massa röda ”prickar” och det känns inte så jätteroligt+ att huden blir helt röd och irriterad just i det området jag rakat mej. Jag har inte provat den deo som du lottar ut så det vore jättehärligt om den skulle fungera för mej. Hoppas på tur nu, kram:)

    Har länkat i min blogg också
    http://jenniferlovstrom.blogg.se/jennifer/?tmp=10192417

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *