Hej och välkommen till min öppna dagbok! Här har ni Emma-Lou, en sprallig och matlagningstokig brutta i sina bästa år. Här får ni ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 10, Joshua, 6 och Alyssa 1,5 år. Jag skriver även mycket om mat (ääääälskar mat) – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons
Annons
Annons
Annons

Kupongturken (jidder med kassörskan)

image

Haha alltså. För tredje gången denna vecka har jag varit på Willys. Zacharias och min svägerska var med idag. Blöjor såklart, vad annars?!

Orkar inte med mig själv ibland…mitt envisa jag, haha. Hade med mig alla kuponger och tror ni inte att kassörskan motsäger sig det hela. Jag skulle inte få dra mina kuponger minsann. Det fick man inte göra på Willys nämligen.

Räcker fram mina två kuponger…:

- Du får välja vilken av kupongerna du vill använda, annat går inte.

- Joho, det genomförde en kollega till dig här åt mig tidigare i veckan.

- Men vi får inte göra så.

- Jo, det får ni visst.

- Vi får inte kombinera erbjudanden.

- Fast det här är eran egna samt från Libero, det är två olika.

- Men vi får inte göra det.

- Det går att göra det, din kollega gjorde det nu i torsdags.

- Man får inte kombinera erbjudanden (pekar på kupongen).

- Ni får ju igenom pengarna ändå, ni förlorar ingenting. Ni får era pengar via Kuponginlösen…som nu heter nåt annat (pekar på kupongen). Jag förstår hur du menar, har själv jobbat i en mataffär (10 år sen dock).

- Men då kan jag ju dra samma kupong en gång till så får du ju blöjorna helt gratis – det får jag ju inte.

- Nej, du kan inte dra samma kupong två gånger, inte ens om jag har två olika men samma kupong, det är olika nummer på dom. Samma går inte att dra två gånger.

- Vet du vad. Jag gör det här för denna gång. Ska du handla igen nu så gör jag inte om det, utan gå till en annan kassa då.

- Absolut. Men du…Nu kommer det värsta…. (visar upp mobilkupongen)…

Hon suckar bara å tar luren å slår in alltsammans.

Angående rubriken, så var det Zacharias som döpte mig till det. Detta för alla videos som cirkulerar med just ”turken”. Han hade filmat mig om han haft mobil att göra det (utan min vetskap). Svägerskan bara stod å garvade…

Ja, vad säger man? Det lönar sig att vara envis.

Annons