I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 10, Joshua, 7 och Alyssa 2 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Budgetkollen vecka 16

Sådär, nu har jag räknat ihop allt för denna vecka och jag är faktiskt väldigt förvånad över att jag ändå kunde landa så pass lågt med tanke på att jag har köpt tvättmedel och en hel del onödigt som jag inte brukar handla. Jag var dessutom iväg idag med min svägerska som jag bara skulle hänga med för att handla, men det slutade med att jag köpte en hel kasse med mat, haha. 

Igår grillade vi och åt massor av gott tillsammans med min bror och hans familj. Tyvärr har jag blivit så dålig på att fota maten här igen så har inte så värst många bilder att delge er…

Den här veckan landar budgetkollen på 640,85 kronor. Helt fantastiskt. Det är ju runt 600 kronor jag vill ligga omkring.

Här är mina kycklingköttbullar som ni bara måste prova på!

Helt spontaninhandlat mitt i veckan, och till våfflor behövs färska jordgubbar!

Ny maträtt som jag gjorde som jag skrev om här i bloggen att jag ville prova på att göra om och finslipa. Men det tycker inte Simo. Han var väldigt nöjd med maträtten och vill att jag gör samma igen någon gång. Det blev en gräddig korv- och potatisgratäng.