Legitimerad sjuksköterska efter kovändning mitt i livet! Rockande tvåbarnsmorsa på den vackra småländska östkusten, som krigar på i vardagens virrvarr av skolbarn, heltidsjobb träning, hälsa och annat jox. Försöker parera alla vindlar, backar och gupp i livets berg-och-dalbana med positiv attityd, men lyckas inte alltid ;) Åsiktsmaskin utan munkavle som gärna ”rör om i grytan” när tillfälle ges…

T2 till ända och T3 igång

Hej hopp,

Oj, vad det rullar på och Åh så kul det är – so far 😉 T3 är igång och vi läser medicin för fulla muggar vi har på dessa två futtiga dagar hunnit med (förutom kursintroduktion) allmän patologi, allmän onkologi, farmakologi i ANS (autonoma nervsystemet), ateroskleros (åderförkalkning), hypertoni (högt blodtryck) och kranskärlssjukdom (hjärtinfarkt och kärlkramp) och jag suger åt mig som en svamp! 😀 Vi har haft heldagar och därmed dåligt med tid för sammanställning av anteckningar osv. Det ska jag sätta mig med lite nu, sedan måste resten fixas i morgon em (kortdag i skolan) och på fredag (kortdag i skolan) annars är det kört…Det är SÅ viktigt att inte halka efter. Tänk på det ni som börjar nya nu på utbildningen – var med helt från början och försök att inte hamna efter. Det blir tufft att komma i fatt… 🙂 mitt tips.

Jaa, dåså! Idag ”stängde” jag officiellt Termin 2 då jag fick min hemtenta återlämnad! Och gissa vad 😉 VG!! Igen!!! Åh, vad glad jag blev! Den som var så knölig i instruktionerna! Det gick ju kanon bevisligen, inte en enda korrigerande kommentar fanns i den heller!! 😀 Så stolt!

IMG_1622

 Då kan jag börja hålla tummarna för att slutbetyget i denna kurs ser lika fint ut 😉

Jag har på omvägar (fast via säkra källor) 😉 även fått veta att jag gjort bra intryck under min praktik och även under hospitering och jag storknar snart av glädje över det också! 😉 Det känns extra extra bra i hjärtat då – att jag gjort rätt val i livet. Det räcker ju tyvärr inte bara med att jag tycker allt är kul – det är ju bra om andra tycker jag ”funkar i yrkesrollen” också ;)?

Nu ska jag lägga skrytbyxan på hyllan och kasta mig i duschen (har varit och tränat) och sedan hänga ett par timmar framför datorn tänkte jag! 🙂

Ha en fantastisk kväll godingar! PÖSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *