Legitimerad sjuksköterska efter kovändning mitt i livet! Rockande tvåbarnsmorsa på den vackra småländska östkusten, som krigar på i vardagens virrvarr av skolbarn, heltidsjobb träning, hälsa och annat jox. Försöker parera alla vindlar, backar och gupp i livets berg-och-dalbana med positiv attityd, men lyckas inte alltid ;) Åsiktsmaskin utan munkavle som gärna ”rör om i grytan” när tillfälle ges…

Jösses!

Vilket långt jullov jag tog från bloggen 😉

Hoppas ni haft det bra och har fått lite ledigt. Vi har varit lite havlånglediga under jul och nyår då vi körde 10 dagar ledigt sedan tre dagar ”vardag” följt av ytterligare 5 dagar ledigt. Värdefull tid och härligt familjemys. 😀

Nu har vardagen 2017 rullat igång på riktigt och jag kör sista veckan av min praktik på ortopeden. De har varit fantastiskt lärorikt och oerhört kul! Jag har gillat att gå i vita kläder och beblandat mig med härliga kollegor och patienter. Jag har verkligen lärt mig mycket om både mitt framtida yrke och om mig själv 😀 I morgon har vi examinationssemiarium på Nova och sedan gör jag sista passet (kväll)  på ortopeden, så slutbedömning och betygssättning även på den somatiska delen av VFUn. Spännande och kul att få feedback och konstruktiva råd och tips. 🙂 På torsdag kör jag hospitering på operation! Urspännande! Fredag blir en dag med praktiska sysslor för T3 och genomgång av föreläsningsmaterial till måndag. Full rulle!

Erkänner att jag är lite nervös inför seminariet i morgon då även det är betygsgrundande. Håll tummarna i morgon eftermiddag säger jag bara! Tack! 😉

image

På måndag kör vi i gång med T3 så det ryker! Spännande med medicinkurs och farmakologi! Sjukt taggad! Mitt i detta har jag en loppis och en flytt att förhålla mig till också och samma dag som vi får nyckeln har vi första tentan, två dagar senare (dagen innan officiellt flyttlass går) har jag tenta nr 2  i kursen. Krock! Hoppas jag kan lösa det smidigt. Innan dess ska jag som sagt försöka sälja av lite barnkläder och barnsäker till vänner och på loppis – vi kan inte flytta med oss allt igen 😉 står på Storloppis i Blomstermåla 28 januari!

Nu ska jag läsa lite i de hemtentor jag skrivit i denna kurs och få lite mer kött på benen inför morgondagen!

Natti! Pöss!

4 reaktioner på ”Jösses!

  1. Hej! Kul att hitta en blivande ssk som läser samma termin som jag. Jag är gaaaaammal och läser som du till ssk T3, nu den 16 jan, börjar den.
    Vi har precis läst Farmakologi och dessförinnan läste vi Mikrobiologi.
    Jag har en blogg men är inte aktiv. Om du vill får du gärna maila ifall du vill utbyta idéer ang utbildningen eller något annat.

    Ha det gott!!

    1. Hej Elisabeth!
      Vad kul att du hittade hit! Trevligt att du också är äldre och att vi läser samma termin! Var läser du? Spännande att ni läst annorlunda mot oss…?
      Vi hörs av!
      Jessica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *