Inredningsälskare och mamma till Noelle och Lovelia. Har en förkärlek till barnkläder och fina ting. Välkommen till min blogg! Här kan du läsa om mitt vardagsliv i vårt lilla radhus, min väg till certifierad inredare och härliga små ögonblick.

Grymma erbjudanden just nu!

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Hej fina ni!

Jag satt och kikade runt lite på nätet medan Lovelia vilade och kom in på Ellos. Just nu har de ett helt gäng med grymma rabatter så kände att jag ville tipsa er alla om dom. Perfekt inför sommaren att fylla på garderoben med härliga klänningar eller en ny bikini kanske?

Klicka HÄR för att komma direkt till hemsidan.

IMG_1121

30% rabatt på dyraste varan med kod: 355973. Giltig tom 16 juni. *Villkor: Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor. Max 1 gång/kund. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.

Ytterligare 25% rabatt på klänningar i rean, inkl varumärken med kod: 355985. Giltig tom 15 juni. *Villkor: Nybeställning på damklänningar med röda priser. Max 1 gång/kund. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Odd Molly är undantaget från erbjudandet. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel.

25% rabatt på alla barnkläder och barnskor med kod: 355446. Ej på redan nedsatta varor.

Samt dessa tre grymma rabatter:

IMG_1122 IMG_1123 IMG_1124

Jag har själv köpt mig en ny bikini, leggings till tjejerna, Kavat till Lovelia och shoppat på övriga rean 😉

Klicka HÄR för att komma direkt till hemsidan.

 Puss och Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *