Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

När bröderna får designa

  

Igår vid frukost så tyckte pojkarna att jag skulle sy under tiden de åt. De vaknade senare än Isabella som ju åt frukost samtidigt som Linus. Jomenvisst – de fick själva bestämma ALLT!

Det skulle bli en klänning med kort ärm. Det var de helt överens om. De valde tyget som jag nyligen fått hem – KRITOR! Min tanke hade varit en ganska snäll match – orange långa ärmar och orange kantband med fåll nedtill. 

De var INTE på min linje. Ceriserosa korta ärmar med gröna kantband och grön mudd nedtill. ”Wild and crazy” tänkte jag men jag lät dom få sin vilja igenom. Å så bra det blev – helt klart ett av favoritplaggen i hennes byrå! – fast den har inte hamnat i nån byrå ännu 🙂 

Kanske är de blivande kläddesigners? Ja för det var ju inte sista gången de fick bestämma hemma iaf 🙂

  

5 reaktioner på ”När bröderna får designa

  1. /Superfin! Hon verkar gilla den skarpt 🙂

    Undrar om du har något ungefärligt pris på en heldress med korta ärmar och ben men med dragkedja i stl 98/104?

    Felix är lite för nyfiken på att ta av sig byxor och jag är rädd för att snart ryker både byxor och blöja… inte så nice. Tyvärr verkar det nästan omöjligt att hitta heldressar i butik, de verkar sluta vid stl 92.

    Pma gärna på FB chatten.

    Ha det gott.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *