Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Sponsor till goodiebagtävling

barfota

Av olika anledningar kommer jag förlänga den sista kalenderluckan 2 dagar från och med idag, det är bland annat för att jag ska hinna presentera innehållet lite mer 😉 Så den avslutas istället på söndag kl 00.00 då en ny tävling kommer ta vid. Tävlar gör ni HÄR!

Idag presenterar jag barfota.no som sponsor till denna tävling – de sponsrar bland annat med två stora blockljus och två tändsticksaskar, men även något mer som ni får se senare 😉 Måste säga att jag tycker att vargen är otroligt vacker – jag som älskar djur och framförallt vilda sådana.

Imorgon kommer jag presentera tre av de olika sponsorerna, så håll i hatten och håll koll här inne. Alla har lika stor chans att vinna – även ni som haft turen på er sida tidigare!

Tävlingen hittar ni HÄR!

2 reaktioner på ”Sponsor till goodiebagtävling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *