Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Perfekt duffel

X_THENORTHFACEBASCAMPL_32

Nu, äntligen, är problemet löst. Nu behöver jag inte längre packa min packning i handväskor och plastkassar när jag ska iväg, eller rent av ta den stora rullväskan på hjul! Nu har jag snart en ny, snygg och praktisk duffel här hemma. Redo att användas av mig, bara mig. Till mina påhitt, på eventen jag åker på och när jag bara ska iväg själv liksom.
Fast är ändå rätt stor så jag får ju med mig en del om jag skulle vilja 🙂

En duffel är det mitt val föll på, en duffel på addnature.com, i underbar rosa nyans! Jag älskar den, och kommer älska den! Hela deras sortiment från The North Face är egentligen något som tilltalar mig starkt, kikar du där så förstår du vad jag menar – hur mycket som helst som faktiskt lämpar sig som julklappar också!

Med valfriheten att kunna bäras både på ryggen, över axeln eller bara i handen – kommer den göras smidig att ha med såväl i bilen som på tåget! Det får gärna bli något påhitt redan nu i december för min del – bara så att jag får användning av denna direkt, på studs!

Duffeln är tillverkad i PVC-fri laminerad väv, har hög vattentålighet och förstärkt botten. Helt klart en tålig väska, som gjord för att användas av en mamma som mig 😉
Glöm nu inte bort att du har chansen att VINNA EN SÅN HÄR i den pågående adventstävlingen!! Skynda att tävla!!

2 reaktioner på ”Perfekt duffel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *