Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Julkalendertävling 14 december, 3 advent

Alpaca Line Baby Slippers

 

3:e advent och vi kör en hejdundrandes tävling i samarbete med Beach House CompanyTre vinnare får hem ett par babytofflor i underbara alpaca! Isabella har såna här, och frågan är vem som älskar dom mest – hon eller jag 😉
Jag satt och luktade på dom i flera timmar innan hon ens fick möjlighet att prova dom! Love! 

De är handgjorda och unika, kommer i olika naturfärger, värdet per par är 749kr. Nu vinner alltså tre personer! Vinnarna beställer storlek själv (finns i storlek 18-19, 20-21, 22-23).

Dagens sponsorer: Beach House Company
Dagens vinst: Alpaca baby slippers. värde 749kr/st. Tre vinnare!
Tävlingstid: Till onsdag, så hinner vinnarna få tofflorna innan jul, tävlingen avslutas alltså onsdag kl 13.00

Vad behöver du göra för att vinna:
♦ Berätta varför du vill vinna ett par babytofflor just i alpaca. Vad tilltalar dig med dessa?
♦ Gilla gärna beach house company på facebook! (bifoga isf ditt facebooknamn!)

Länka gärna tävlingen från ett socialt media, instagram/facebook/blogg – du väljer själv!
Tävlingen kommer avslutas 13.00 på onsdag, jag kontaktar vinnarna därefter och för att du ska kunna få din vinst innan jul behöver jag adressen samma dag.
Gilla gärna Bloggen Drömmen om 11 barn på facebook (<– observera att jag har ny facebooksida!)

 

32 reaktioner på ”Julkalendertävling 14 december, 3 advent

  1. Min minsta tjeje älskar att ha på sej skor.. blir skitsur när vi tar av dom när vi går in. Ett par tofflor kanske är lösningen 🙂 Hon får ha nåt på fötterna plus dom skyddas från det kalla golvet 🙂

    Gillar på facebook – Lina Eckerström

  2. Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle vilja vinna eftersom ett par mysiga tofflor är ett måste nu i vinter! Dessa hade min lillasyster fått i julklapp, tror de hade blivit väldigt uppskattade! Sedan skulle det nog innebära att hon slutar ta mina tofflor! 😉 Att de är av alpaca (som dött av naturliga orsaker dessutom!) är förstås ett stort plus, brukar vara riktigt skönt!
    Ha det bra! 🙂

  3. Jag skulle vilja vinna för att de ser så otroligt mysiga ut. Dessutom får vi ju barn mitt i vintern och det hade ju vart perfekt till små, frusna fötter.
    Jag gillar dem på Facebook (Malin Eriksson).

  4. Jag har en liten tjej som vägrar ha på sig sockar. Men nu har vi flyttat in till ett hus där det rent ut sagt är skitkallt på golvet, så jag vill gärna att hon ska ha på sig något på fötterna. Jag tror hon skulle älska att ha dessa tofflor. Hon brukar tycka om att prova syskonens tofflor och våra skor, så jag tror dessa tofflor skulle bli en succé. Som förälder tilltalas jag också av att de är naturliga och handgjorda.

  5. Vilken perfekt julklapp till en frusen liten tjej! Min brorsdotter Junie som nyligen fyllde ett år och precis börjat ta några steg, självklart så vill jag att hon ska få vara varm om föttern – både ute och inne. De bor uppe i Skellefteå där kylan kan vara ganska rejäl, så dessa tofflor (som är varmare än ull skrivs det) skulle passa perfekt på hennes små minifötter 🙂

    Gillar deras sida (Sara Kramer).

  6. Lovelin skulle jättegärna vinna ett par. Hennes gissningar fryser alltid så på vintern! Och vad värmer på bättre än alpaca tofflor! Otroligt varm ull som klipps av för djurets skulle vilket gör att det inte är några liv som behöver sättas till för kläder av hög kvalité! Sen att dom är galet söta gör det bara till ett plus för min del!

  7. Jag dör vilka söta. Jag hoppas på tur att vinna ett par till Felix. Fanns i hans storlek (jippie). De var så himla balla och sen har vi rätt kallt inne periodvis, inte alltid man kan styra över värmen i hyreslägenhet. De blir även perfekta på mormor och morfars kalla laminatgolv. Sen är det tur att jag har vänner med mindre barn så kan de gå i arv. Hoppas verkligen på tur.

    Följer både dig och Beach house på FB, Anna Karlsson
    Har delat här

    https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/14/lucka-14-hos-drommen-om-11-barn-1712/

  8. Åh dessa är så fantastiskt fina,
    Jag önskar de kom i ägorna mina.
    Min son skulle dessa få ära,
    När han dem på fötterna bära.
    I fjällstugan skulle dessa vara toppen,
    Man kan ju inte bara värma lilla knoppen.
    Slippa små fötter kalla,
    Dessa är faktiskt riktigt balla.

    Gillar på FB, Tina Carlström och delar på FB.

  9. Ett par tofflor i alpaca,
    skulle passa utmärkt till lillans jacka.
    Då slipper hon om fossingarna frysa,
    när hon i dessa kan mysa.
    Varma, mjuka och goa’
    nu slipper jag mig oroa.

    Önskar vinna stl: 22-23
    Gillar på fb (Linnea Jonsson)

  10. Jag skulle väldigt gärna vinna dessa Till min dotter så att hon slipper att frysa i vinter. Det som tilltalar mig med dessa är att de är snygga samt att det är naturligt material utan något konstmaterial samtidigt som det är en human produkt.

  11. Vet själv hur mysigt det är med varma och lurviga tofflor. Så det tycker säkert min systerson också.
    Om han hade såna här skulle han slippa vara kall om fötterna, vilket han lätt blir då han har problem med hjärtat.
    Han skulle säkert tycka att dom var gosiga som ett gosedjur också, många barn gör ju ingen skillnad på lurviga saker. Allt kan gosas med

  12. Jag är gärna med och tävlar! Vi väntar en liten i januari så det hade varit underbart att ha dessa tofflor till liten. De ser så gosiga och mjuka och fina ut!!!

  13. Åh, dessa ser så himla gossiga och fina ut! 🙂

    Tävlar gärna till min lilla kille. Det hade varit perfekt att ha dessa på när han sitter i åkpåsen ute i vagnen för att hålla värmen när det är som kallast, och hemma hos hans mormor och morfar där det är riktigt kallt och ruggigt såhär års! Eller bara för hemma-mys!

    Hoppas på tur och gillar på fb sedan tidigare (Matilda Pettersson).
    Kram Matilda

  14. Jag är gärna med och tävlar, jag har gillat på facebook (Gabriella Wikström) samt tipsat om tävlingen i min blogg: http://gabriella91.vimedbarn.se/tavlingstips-3/ .

    Jag vill vinna ett par till min son som är så frusen av sig och vi har kalla golv här hemma. Det som tilltalar mig mest är att de verkar vara så himla mjuka och att de dessutom inte sticker/kliar, och det bästa av allt är att de är gjorda av päls från djur som har dött av naturliga orsaker, jag köper aldrig pälsprodukter för att jag avskyr hur de flesta djur blir behandlade. Men vid tillverkning av dessa så har ju inga djur fått lida! Håller tummarna!!!

  15. Gillar dem redan på facebook!

    Alltså dessa ser ju helt underbara ut!!! Vi har sjukt kalla golv och dessa hade nog Vera älskat att gå runt i! 🙂 (Förhoppningsvis, om inte hade de blivit en fin ”ta över” present till min låtsas-systerdotter) 🙂

  16. De verkar så varma o mysiga o min lilla tjej är alltid så kall om fötterna så de där skulle vara super!

    Gillar på fb

  17. Tofflorna ser så himla mysiga och gosiga ut så därför föll de mig i smaken. Det skulle bli en perfekt julklapp till en liten kille.

  18. Skulle vilja vinna dessa till min påg som nyss börjat gå.. då vi har ganska kallt golv vore de toppen. Tror även de skulle bli en favorit i vagnen alla kalla morrnar som vi ska ut med hunden. (Stl.22-23)

  19. Dessa kan man ju ha både inne och ute (när man sitter i vagnen) Småbarn är lite knepigt med tycker jag på vintern. Känns onödigt att sätta på de små ett par skor när de ändå inte går utan bara sitter i vagnen och då behövs ett par varma tossor! Dessutom är de sjukt snygga!

  20. Tyvärr har vår bostad ett minus, det är ständigt kallt på golven.. Trots att värmen finns i luften så är golven kalla 🙁 Därför önskar jag verkligen vinna dessa varma tofflor till min lille skrutt här hemma som just nu bara har raggsockor på sig och är säker på att de är bra mycket kallare än dessa tofflor! Så att han ska få en jul med varma fötter i FINA tofflor istället för raggsockor vore guld!

  21. Varma tofflor att mysa i skulle vara bra på dotterns fötter passa, kanske hon snart då börjar tassa.
    Alpaca verkar bli varmt och gott, tänk om om även mamman kunde fått.

    Hoppas på vinst såklart

  22. Alpacka är något jag fick höra om i våras, då var det en bekant som sa att han hade vantar tror jag det var i alpacka och han sa att det var de bästa han någonsin haft. Jag visste inte då att det fanns i tofflor också, så dessa måste ju vara lika bra som hans vantar! Skulle därför vilja vinna ett par tofflor till lilleman här hemma som kan behöva ett par när kylan kommer..

  23. De är fina, ser väldigt varma ut och de bästa av allt är att alpackorna
    inte hat fått lida vid tillverkning av dessa vilket är väldigt viktigt för mej
    att inga djur får göra.

    Kallt på vintern de är,
    alpaca tofflor räddningen är,
    så min lilla systerson slipper frysa
    och i dessa söta kan mysa.
    Han blir så lätt kall och med dessa på fötterna
    skulle han bli riktigt ball! 🙂

    Håller tummar och tår att han dessa av tomten får. 🙂

    Gillar Beach House Company på FB redan och gillar
    din sida på FB redan: Malin Gustafsson

    Har tipsat på bloggen: http://frozenvanilla.blogg.se/2014/december/tavlar-om-alpaca-baby-slippers.html

  24. I januari väntar vi en liten efterlängtad Allan. Idag var vi på tillväxt-ultraljud och jag kan bara säga att det gjorde att vi längtar OM MÖJLIGT ännu mer när vi på nytt fick se honom där inne. Jag hoppas vinna dessa mysiga, fina och säkerligen sköna babytofflorna till honom. Speciellt när han föds just när det är som kallast på året!

  25. Vilka fina! Jag älskar att resa och ett av mina finaste minnen kommer från en resa till Peru, där jag fick chansen att hänga en dag på en Alpacafarm. Jag köpte med mig en tröja i Alpacaull som är den skönaste jag har haft! Vore kul att kunna ge min två månader gamla dotter varma Alpacatossor, samtidigt som jag får drömma mig tillbaka till Peru varje gång jag ser dem! 🙂

    Ha en fin kväll!

  26. Frågan är snarare vad man kan ha för anledningen till att inte vilja ha dessa!
    Det är bland de sötaste små tofflorna jag har sett! Har själv ofta väldigt kalla fötter och tänker på lillkusinen som kanske inte kan säga om hon fryser om fötterna. Hoppas få ge detta i present! Synd att dem inte fanns i min storlek också 😀

  27. Dessa såg galet mysiga ut, helt missat denna tävling så går med nu i sista sekunden. Det som tilltalar mig, ja dom ser mysiga ut, är mjuka, varma och av bra kvalité, blev sugen på ett par åt mig själv också nu när jag såg att dom även fanns i min storlek, då kan vi matcha varandra. Vi har ju galet kallt efter golven och hyresvärden gör inget åt det så tofflor skulle verkligen vart något! 🙂

    Gillar deras facebooksida – Caroline Andersson

  28. Sonen är fyra månader på söndag och har han ärvt nått från mig så får han kalla fötter, blir det då väldigt kallt snart vill jag inte att han ska frysa om sina små fossingar då skulle dessa passa perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *