Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Lussebullar på kläderna

lussekläder

 

Nu vart det ett tag sen… alltså den här graviditeten nära på dödar mig… Är trött så in i norden och jag har inte känt mig som människa på bra länge nu. Vecka 16 idag så det är ett bra tag kvar också. Jag hoppas bara att det här med järnbehandling kan komma på tal snabbt, väldigt snabbt – för det gör mig åtminstone piggare för stunden.

Nu har jag fått klart den syskonmatchning som en vän väntat på. Lussebullekläder till två töser – leggings, tröja/tunika och en varsin tomteluva. Luciafirandet är idag, så det var ju att bli klar i sista sekund. Annika i ett nötskal! – den som känner mig vet precis vad jag pratar om. Nu är det ju bara att hoppas att kläderna sitter som de ska på tjejerna också!

Men ja, jag vet att jag kan sy, bara jag sätter mig. Bara jag får tummen ur liksom… för bra blev det ju!

2 reaktioner på ”Lussebullar på kläderna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *