Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Julkalendertävling 9 december

bokpaket

9 december. Idag tänkte jag att vi glädjer två bokslukarbarn! Många barn älskar böcker, vare sig de läser själva eller om de lyssnar på en vuxen som läser. Böcker är något som är riktigt bra också, ur flera aspekter – så det är självklart att vi ska ha ett inslag av böcker i julkalendern!

Dagens sponsor: Bokförlaget Opal AB
Dagens vinst: 2 olika bokpaket, se bild och beskrivning. Totalt värde 765kr, uppdelat på två vinnare.

Vi kör med två olika bokpaket, ett paket till två olika vinnare. Det ena bokpaketet är riktat till barn 3-6 år och det andra till barn 6-9 år som börjat läsa lite själva. Sen är ju alla barn olika, och du som förälder vet ju bäst vad ditt barn gillar! Bokpaketen ser ut som följer:

Bilderböcker 3-6 år
En liten röd hare, 128kr
Pannkakstårtan + CD 163kr
William monsterjägaren 129kr
Totalt värde 420kr

”Läsa själv”, 6-9 år
Stjärnklart, Sally 138kr
Modigaste killen i världen, 72kr
Majsans mysterium 135 kr
Totalt värde 345kr

Vad behöver du göra för att vinna dagens vinst:
♦ Motivera varför du vill vinna – och inkludera vilket bokpaket du vill vinna i din motivering.
♦ Du får gärna gilla Bokförlaget Opal och Bloggen Drömmen om 11 barn på facebook (observera att jag har ny fb-sida), men detta är inget krav!

Denna tävling pågår till kl 23.59 idag, dvs 9 december. Du har 24 timmar på dig att tävla och en vinnare presenteras imorgon. Uppges en mailadress kommer jag även kontakta vinnaren därigenom!

Dela gärna tävlingen i valfritt socialt media – isåfall får du gärna bifoga en länk eller ett fb-namn om du delat offentligt!

 

65 reaktioner på ”Julkalendertävling 9 december

  1. vill gärna vinna bokpaketet tillen liten kille i min närhet som växer upp utan böcker. Jag som lärare vet den enorma fördel det är att växa upp med böcker och läsning för språkutveckling.

    Jag har delat på min Facebook men fattar inte hur jag länkar

  2. Hej!

    Jag vill gärna vinna Bilderböcker 3-6 år. Min motivering är att min son är sen med talet så jag vill uppmuntra honom med roliga böcker för att stimulera hans språk.

    Gillar på facebook med kaffemorsan blogg

  3. Sonen har verkligen fått intresse för att läsa och det är klart att jag som förälder vill uppmuntra detta intresse som även är bra för hans språk med lite nya böcker för att få lite variation 🙂

    Gillar båda på facebook – Caroline Andersson

  4. Jag är gärna med. Min kille går i förskoleklass och läser gärna. Så bok paketet 6-9 år skulle passa perfekt

  5. Jag vill gärna vinna 6-9 års böckerna till min som som precis håller på att knäcka läskoden 🙂 Han läser bra men helst inte då han är lite lat, men bra böcker kanske skulle kunna sporra lite extra!

    Kram!

  6. Läsa själv, 6-9 år 🙂
    Casper har kommit i det stadiet då han läser själv varje kväll innan läggdax och det är mysigt att höra samt man blir stolt som mamma när man hör honom läsa från sin säng, detta bokpaket hade varit super till Casper då han behöver lite nya böcker 🙂

  7. Hej igen jag kan ju slänga in en motivering för att vinna bok paketet med böcker för yngre barn också, har en två och fyra åring också som det skulle passa bra till.

  8. Hej.

    Följer redan dig på facebook med namn Linnéa Möller. Kommer ej åt facebook nu då jag ej är hemma så kan ej gilla andra sidan.

    Jag skulle vilja vinna bokpaketet för större barn. HAr en dotter som fyller 6 år som börjar bli jätteduktig på att ljuda ihop ord nu och vill så gärna ha böcker både när hon fyller år den 22/12 och i juklapp.

    Ha en bra dag.

  9. hej jag är med och tävlar!

    1. jag vill vara med och tävla om paket: Bilderböcker 3-6 år till min son!
    varför: varenda morgon och kväll ligger vi kvar i sängen för han älskar att jag läser. När han åker till hans farmor så tar han alltidm ed en eller 2 böcker för att hon ska få läsa. Någon ny bok/bäcker hade passat in perfekt hos oss! =)

    2. Följer dig redan på fb(Emnitus hjorth)

    3. delat i min blogg: http://www.nattstad.se/Emnitus/julkalendertavling-9-16522340

    håller tummarna!

  10. Jag gillar båda på FB

    Jag skulle gärna vilja vinna Bokpaket 3-6 år till min lilla 4 åring, han älskar att bli läst för varje kväll, han har många egna och lånar även hem från förskolans bokpåse varje dag nästan, men han kan aldrig få för många böcker

  11. Hade velat vinna bokpaketet ”Läsa själv” till min lillebror. Då han mest spelar tv-spel så hade jag gärna sett att han läser istället.

  12. Jag vill vinna paketet för 3-6 år.
    Har en kille som fyller 4 år den 20e, vore ju en perfekt present 😉
    Han älskar böcker men nu har vi läst alla hans så många gånger så han vill ha lite nya säger han. (dessutom älskar han Pettson och Findus)

  13. Mina pojkar älskar att lyssna på sagor, läsa själva, storebror ”läser” för lillebror så tittar de så gärna på film. Mellansonen är snart 3 år och pratar inte alls mycket och vi försöker att öva fram talet utan att tvinga honom till det. Lite nya böcker att läsa tillsammans kanske gör susen!

  14. Jag skulle vilja vinna bokpakektet för 3-6 år, då jag alltid läser minst en bok när jag är barnvakt åt kusinerna i den åldersklassen. Att få sätta sig i soffan med alla barnen runt omkring och mysa med en berättelse är bland det bästa som finns på kvällen!

  15. Jag vinner gärna båda paketen. Har ju två barn i åldrarna 3 och 5 år som skulle bli glada för lite nya böcker till läs stunderna. Har gillat både din sida och opal bokförlag.

  16. Har läst ”Vilda bebin” 500 gånger minst,
    hoppas därför på variation genom denna fina vinst!
    Om Alice fick det lilla paketet vore lyckan total,
    skulle glädja en studerande mamma vars kassa är skral.

  17. Skulle vilja vinna läs själv paketet till min guddotter♡
    Vill att hon ska få samma glädje av böcker som jag alltid haft. Hon har börjat bra med läsning och jag vill gärna uppmuntra henne att fortsätta 🙂
    Gillar båda sidorna på Facebook, Malin Svensk Björck.

  18. Vi har infört nya nattningsrutiner hemma nu med sagostund innan läggdags. Uppskattas supermycket av vår son på 20 månader och hoppas därför vinna fler böcker till denna härliga stund.

    Tävlar på ”Bilderböcker 3-6 år”

  19. Jag skulle gärna vilja vinna bokpaketet för 3-6 år.
    Dagarna kantas av mycket trots och syskonbråk, men även väldigt fina och mysiga stunder. En sådan är sagostunden när tjejerna ska sova. Vi bäddar ner oss i sängen riktigt tätt tillsammans, och så läser vi varsin bok som de väljer varje kväll. Det är så lugnt och rofyllt och tjejerna älskar att lyssna på när vi läser för dem. Nåt som vi såklart vill uppmuntra! 🙂

    Jag har delat på FB (ingrid polly)

  20. Jag har en lillasyster som är född med ett kromosomfel. Det gör att hon inte kan lära sig läsa trots att hon nu är ”vuxen” men hon älskar när någon läser för henne. Pannkakstårtan har vi faktiskt läst sönder ett exemplar av. Skulle gärna vilja vinna paketet 3-6 år åt henne. Har tyvärr inte FB

  21. Jag är gärna med. 🙂

    Skulle önska bokpaketet Bilderböcker 3-6 år
    för de hade varit en perfekt julklapp till min systerson
    och en bok skulle passa bra att ge till min lilla kusin i julklapp med. 🙂
    En mysig sagostund för de små är både kul och bra och jag tycker
    de ska uppmuntras i tid. 🙂

    Gillar båda sidorna på Facebook som Malin Gustafsson
    Har tipsat på bloggen: http://frozenvanilla.blogg.se/2014/december/tavlar-om-barnbocker.html

  22. Jag skulle vilja vinna bokpaketet från 3-6 år till mitt brors barn. Han älskar böcker och med bilderböckerna hade han kunnat ”läsa själv” när mamma och pappa inte har tid. Dessa hade varit perfekta!

  23. Jag är gärna med och tävlar, skulle vilja ha 3 till 6-årspaketet om jag vann. Det skulle min lillebror få – han älskar när någon läser för honom och eftersom han snart är 3 tror jag att han skulle uppskatta dessa böcker i många år framöver. 🙂

  24. Jag skulle vilja vinna ”Läsa själv, 6-9 år) till mina barn. Har en 8-årig tjej som älskar att läsa och en 5-årig son som börjar att ljuda och bara längtar efter att kunna läsa som storasyster.

  25. Petsson och findus bakar pannkakstårta. . Hur många gånger har jag inte läst den som liten? Men tyvärr e den rätt sliten. .. Klart jag fastnade för det bokpaketet för 3-6.

  26. Jag skulle vilja vinna bokpaket för 3-6 år. Det skulle jag ge till min mamma som hon kan ha hemma och läsa för barnbarnen när de sover över. Hon har ju 6 barnbarn med ett sjunde på väg. Skulle vara toppen! Gillar på FB, Tina Carlström.

  27. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna paket ”Läsa själv” till min dotter. Hon har precis börjat lära sig läsa i skolan, och kan nu läsa korta och enklare ord helt själv, och jag som förälder vill givetvis uppmuntra hennes läsning så mycket det bara går här hemifrån. Det vore därför perfekt med lite nya böcker i julklapp som hon kan få öva i och/eller som jag kan läsa högt för henne när hon ska sova.

    Gillar givetvis bägge sidor på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  28. Jag hoppas på bokpaketet för lite större barn, då vår dotter verkligen intresserar sig för bokstäver och ord just nu. Eftersom hon ännu inte har börjat skolan skulle det vara extra roligt att ge henne böcker som hon kan utmana sig själv med här hemma.

    Gillar båda på Facebook och håller tummarna. 🙂

  29. Delat på FB – Marie Ström

    Jag önskar paketet riktat till 6-9 år. Har två barn i den åldern så hade blivit en perfekt julklapp till dom.

  30. Jag vinner gärna paketet för de lite äldre barnen. Äldsta sonen har börjat läsa själv och önskar sig böcker. Jag blir dock så oinspirerad när jag tittar på barnböcker för att det är figurer jag inte känner igen och så går jag därifrån muttrandes ”Det var bättre förr..”. Väl hemma drar jag fram mina gamla böcker som han redan läst om och om igen.

  31. jag vill vinna detta då sonen tycker om böcker, och att jag läser åt honom. Han skulle vinna Bilderböcker 3-6 år. Böcker utvecklar även språket, vilket är jätte bra för honom då han har lite svår för det, och slarvar en hel del, vi går hos en logoped. Böcker är något men blir tipsad om att läsa, vilket vi gör här hemma. Men lite nya böcker skulle uppskattas, och pettson är en favorit. det är mycket pettson nu.

  32. Åh, vilken fin vinst. Jag gillar pedagogiska julklappar som är utvecklande och med Bilderböcker (3-6 år) kan både jag och sonen ha mysiga stunder tillsammans!

  33. Hej!

    Jag är gärna med och tävlar om bokpaketet för 3-6 år. Min systerson, som snart blir 4, är extremt aktiv & har svårt för att varva ner/vara stilla. Böcker är bra att ta till då han får något att fokusera på! Även mysigt som mig för moster att få läsa tillsammans med honom 🙂 Håller tummar & tår.

    Vänliga hälsningar,
    Shaheena Kashmiri

  34. jag har ju två stycken barn som älskar böcker, jag läser för dem varje kväll, det har blivit en del av läggningsrutinerna. Och nu har vi plöjt igenom alla böcker vi har flera gånger och barnen kan nu dem utantill så det vore skoj med lite påfyllning. 🙂

    Har gillat båda fb sodorna på fb ( alexandra dahlberg)

  35. Hoppas på att vinna paketet för 3-6år. Åt min son som gärna vill att vi läser några sidor innan det är sovdags.

  36. Jag är gärna med och tävlar. Vå lånar mycket böcker på bokbussen, men det vore kul att ge några nya böcker i julklapp. Dottern, 7 år, traskade precis in till sitt rum med en kapitelbok i handen efter att jag läst för henne. Hon menade att hon nu börjat läsa själv också, i riktiga böcker med många ord. Det vore roligt att skriva några uppmuntrande ord i pärmen på boken! Jag önskar alltså tävla om paketet 6-9 år.

    Må gott!
    Hanna

  37. Försökte skicka en kommentar alldeles nyss men min dator krånglar så jag tror inte att den kom iväg, gör ett nytt försök nu
    Jag är gärna med och tävlar om bokpaket 3-6 år. Mitt barnbarn älskar böcker, så lite påfyllnad av nya böcker skulle passa jättebra. Väldigt skönt och mysigt tycker jag att det är att sitta tillsammans och läsa och titta på bilder . [email protected]

  38. Har en liten bokmal till dotter här hemma. Hon tröttnar aldrig.. 10 Alfons böcker senare och hon sitter fortfarande som ett ljus med stora ögon 🙂 Snart fyller hon 4 år och bokpaket 1 hade blivit en fin present.

    Gillar din facebook sedan länge – Lina Eckerström

  39. Åh, älskar att läsa för sonen på tre år! Hoppas vinna paketet som är för barn 3-6 år 🙂 Han är så otroligt nyfiken på allt just nu och att uppmuntra hans fantasi osv genom böcker är jättekul och viktigt för mig. Just dessa böcker är nya för oss, så det skulle vara spännande att upptäcka lite nya karaktärer under julen då det finns myyycket tid för läsning. Kul med en cd till också 🙂

    Gillar på fejjan (Matilda Pettersson).

    Kram Matilda

  40. Vill väldigt gärna vinna bokpaketet för de större barnen 6-9år,Joline min dotter på 8 år älskar att läsa och har gjort sedan hon var en liten liten tjej , nu läser hon varje kväll och det vore skoj att ge henne lite fler böcker att välja bland

  41. Jag är med! Jag brukar inte delta i sådana här tävlingar där barn är inblandade, men den här gången tänker jag delta. Det är såhär att min brorsdotter ska fira jul hos oss för första gången (hon är 6 år) och hon har precis börjat skolan och gillar att läsa lite själv. Så det här skulle bli den perfekta julklappen till henne!

    Om jag vinner så vill jag gärna ha 6-9 år. Jag gillar din facebooksida under namnet Liil Babustyle (började gilla den för några dagar sedan i en annan tävling)

    Tack för en bra tävling!

  42. Jag skulle kunna tänka mig det lilla bokpaketet 3-6år, till min son Melwin som blir två nu på nyårsafton, han älskar att höra på saga varje kväll och har nästan alltid en bok under armen, varje morgon vid förskolelämning är det första han hugger tag i är en bok som han vill att fröken ska läsa, vore då väldigt skoj att få ge honom detta

  43. Åh, vilken underbar tävling! Som den lärare jag är vet jag hur mycket bättre det generellt sett går för de elever som redan som små får sagor lästa för sig av mamma och pappa. Varje kväll läser vi en stund för både Sigrid (3) och Svea (7 mån) innan de somnar.

    Paketet för 3-6 år hade passat perfekt så jag önskar verkligen att det blir vårt!

    Kram Johanna
    http://www.rosabubbla.se

  44. Vill gärna vinna bokpaketet 3-6år för jag vill gärna ge dom till mina syskonbarn så dom lär sig mer svenska och nu när man är mammaledig så har man inte råd med så dyra julklappar..
    Gilla din fb sida..

    Kram Anna

  45. Vilken skojig tävling! 🙂
    MIn 4-åring och min 6-åring älskar att läsa böcker. Både tillsammans med mig och även på egen hand! Det är så kul att se deras lycka över att ha knäckt läskoden! Jag vet att dom skulle bli så glada för bokpaketet för 6-9 år, för dom skulle älska att få nya spännande böcker att sätta tänderna i! <3

    Jag delar på min Facebook! 🙂

  46. Jag skulle vilja ha bok paketet läsa själv, för min fem åring slukar allt han kommer åt här hemma och jag ska erkänna att jag inte var förberedd på att han skulle börja läsa själv redan så det saknas sådana böcker här hemma. Så jag hoppas på julklappsböcker.

    Gillar bloggen på Facebook som Jessica Olofsson.

  47. Jag vill gärna vinna bokpaketet 3-6 år. Vi blir föräldrar i januari och visserligen är det ett tag tills liten blir 3 år men böcker är något som både jag och sambon värderar högt. Därför kan man inte börja nog tidigt med att samla böcker till sitt barn. Jag skulle därför bli jätteglad om jag vann!

  48. Hej! Vill gärna vill bokpaketet 3-6 år. Skulle ge böckerna till min mamma som jobbar på BVC, där används böckerna flitigt 🙂

    God jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *