Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

NEW IN och tidig julklapp

DSC_0167

 

Nu har denna underbara tröja från barfota.no. landat här hemma. Snacka om sjukt bekväm! En stickad tröja, som då stickats i 100% mohair.
Eftersom den är så pass ”flexibel” i sin storlek kommer jag utan problem kunna ha den här hela graviditeten om jag vill (men frågan är om man brukar använda stickade tröjor framåt maj/juni? – jag har ju aldrig varit ”sommargravid”).
Men att krypa upp i soffan, iklädd den här, framåt kvällen nu under vintern och våren – lär bli något jag gör ofta. Helt klart en ny favorittröja!

Tröjan finns i storlek S/M och L/XL men är som sagt ganska oversized, jag som är en M/L kan ha både S/M och L/XL och både funkar alldeles utmärkt, det beror väl snarare på hur man vill att den ska sitta isåfall.

Är detta något ni skulle vilja se i julkalendern kanske? *hint*

(och ja – för den som känner mig, så är det lika bra att jag säger det. Jag fick min julklapp tidigt i år, det är därför ni ser annat än mobilbilder i bloggen nu ♥)

2 reaktioner på ”NEW IN och tidig julklapp

    1. Tack snälla <3 Nja, denna graviditeten går jag inte ner nämnvärt direkt… gått upp 4 kilo än så länge, så ligger just nu på +6 sen jag vägde som "minst". Men nu står jag ganska still så jag hoppas kunna stå kvar på denna vikt ett bra tag till nu – så tar jag en del vid förlossningen sen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *