Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Hemlighet och krut i brallan!

10482191_4835468179898_3824897901689323276_n

Sisådär, dagens besök avklarade – med glädje, hopp och tilltro.
Vad jag längtar – med skräckblandad förtjusning!

Ja, han den där – han jag är gift med, han har visat sig ha krut innanför byxorna minsann! Nu är det klippt igen, och till sommaren är vi ytterligare en familjemedlem här hemma. Vi sa lite lättsamt ”det blir som det blir”, och hoppsan då – då var det kört 😉 Barnen ska få ytterligare ett syskon. Lilla hönan på bilden ovan, hon förstår ju inte än, men till och med hon ska bli storasyster!
 De äldsta fick veta idag – reaktionen; ”Åhh, vet du om det blir en pojke eller flicka denna gången?”

Men nix, inte än. Kanske får veta på KUB, det vet jag inte om man får? Annars får RUL visa 😉 För jag kan nog inte hålla mig ifrån att få veta det, haha.

Akutbesöket då, kanske ni undrar? Jo, det hade med graviditeten att göra.  En störtblödning, yrsel m.m gjorde att jag fick åka in med misstänkt missfall. De kollade noga och såg snart att jag då hade rester kvar. Så av allt att döma, och som han visade, så var där två från början. Men en böna fanns kvar, levde, och fortsatte att gro.
Idag kollades jag igen, då jag ville ha en kontroll innan inskrivning hos barnmorska. Allt är som det ska och jag är i vecka 8. 

Så nu vet ni varför magen börjar puta, för visst tusan har den redan börjat växa – snart rullar jag fram 😉

29 reaktioner på ”Hemlighet och krut i brallan!

  1. Grattis!!! Ja tvillingar finns ju i släkten. Connys mormor va ju tvilling. Men jag vet ingen som fått tvillingar efter dom.

  2. Åh! Jag hade nyss också en störtblödning, i helgen som var. Dock har man inte sett något på vul. Ska på kontroll imorgon. Tänk om man kunde våga hoppas att det finns liv kvar…

  3. Grattis till graviditeten! Hade varit ännu mer spännande att följa er om det väntats tvillingar nu också, men ibland blir det ju som det blir. Hoppas resten av graviditeten förlöper utan fler missöden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *